Рецепти zhulany.kiev.ua

М'яка яловичина на сковороді

М'яка яловичина на сковороді

М'яка яловичина на сковороді з даного рецептом — це вишукане блюдо, яке прекрасно підійде для романтичної вечері. опис приготування: М'яка яловичина на сковороді супер смачна страва, яке вимагає до себе особливої ​​уваги. Іноді буває так приємно простояти біля плити кілька годин, щоб приготува...

Свинячі відбивні з вином і часником

Свинячі відбивні з вином і часником

Рецепт приготування смажених свинячих відбивних з соусом з червоного вина, часнику, бальзамічного оцту і яловичого бульйону. опис приготування: При бажанні ви можете замінити червоне вино білим для отримання світлого соусу. свинячих відбивних— 6 штук(середніх або тонких) оливкового масла— 2 ...

Томатна паста з креветками

Томатна паста з креветками

Томатна паста з креветками — просте в приготуванні блюдо, яке хоч і не є звичним для нашої людини, готується з продуктів, доступних в будь-якому сучасному супермаркеті. опис приготування: Часто буває, що до приходу гостей залишилося хвилин 30-40, і потрібно на швидку руку приготувати що-небудь...

Сирні чіпси в духовці

Сирні чіпси в духовці

мереживні, хрусткі, золотисті сирні чіпси - це один з найкращих варіантів закуски для вечірки або фуршету. А ви знаєте, як приготувати сирні чіпси в духовці? Ви витратите всього 20-30 хвилин. опис приготування: Такі чіпси - це відмінна закуска! Ви можете подавати їх з підносом різних соусів, з...

Свинина на кістці в духовці

Торт рецепти «Майнкрафт»

Хто вже стикався з приготування м'яса за схожим рецептом знає, що в результаті воно може вийти жорстким. Щоб цього не сталося, потрібно знати деякі секрети маринування. опис приготування: Якщо хочете насолодитися вишуканим смаком м'яса, то раджу приготувати свинину на кістці в духовці в домашн...

Свинина, запечена в фользі

Свинина, запечена в фользі

Свинина в фользі готується дуже просто, її можна подати як в будні, так і в свята. До запеченої свинини добре подавати червоне вино. кількість порцій: 5-7 свинячої вирізки— 1 кілограм твердого сиру— 100 грам сметани— 150 мілілітрів сіль і перець— За смаком часнику— 2 зубчики 1. Промити сви...

Тарталетки з ікрою мойви

Тарталетки з ікрою мойви

Заглянули раптово гості і ви не знаєте, ніж їх пригостити? Швидкий і простий рецепт тарталеток з ікрою мойви вам може стати в нагоді. Це відмінна закуска на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування тарталеток з ікрою мойви займає всього кілька хвилин, при наявності всіх необхідних і...

Свинячі реберця в мультиварці «Redmond»

Свинячі реберця в мультиварці «Redmond»

Свинячі реберця в мультиварці "; Редмонд" можна робити з відкладеним стартом. Можна запрограмувати старт за годину до вечері, склавши в чашу м'ясо і овочі, а потім тільки додати картоплю. опис приготування: Свинячі реберця в мультиварці "; Редмонд" виходять більш корисними, щось середнє між ва...

Мусака грецькою мовою

Мусака грецькою мовою

Мусака - традиційна грецька запіканка з баклажанів і баранини. З баранини нам треба буде зробити фарш. Крім баклажанів, для приготування мусака знадобиться цибуля, часник, помідори, спеції. опис приготування: Для мусаки по-грецьки знадобиться досить багато інгредієнтів. І трохи терпіння. Бакла...

Морожені котлети під молоком

Морожені котлети під молоком

Напівфабрикати просто необхідні зайнятим господаркам. Якщо у вас в холодильнику є морожені котлети, під молоком в домашніх умовах вони вийдуть напрочуд соковитими і неймовірно смачними. опис приготування: Дуже зручно зробити котлет побільше і частина з них заморозити про запас. Така заготовка ...

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза

Тальятелле з соусом з мускатної гарбуза — дуже просте блюдо з незвичайним і, ймовірно, невідомим вам смаком. Рецепт з книги Джеймі Олівера. опис приготування: Я взагалі-то не великий любитель гарбуза — в дитинстві перегодували гарбузової кашею, з тих пір не переварюю. З цієї причини до даної п...

Сирний кулька

Сирний кулька

Рецепт приготування закуски з вершкового сиру, сиру Чеддер, сиру Пармезан, сметани, лука, часникового порошку, кайенского перцю, сушеної журавлини і горіхів пекан. опис приготування: Ця незвичайна сирна закуска безсумнівно стане дивиною вашого святкового столу. Готувати її абсолютно легко і ду...

«чоловіча» вівсянка

«чоловіча» вівсянка

Зазвичай вівсянку на сніданок варимо на воді або молоці і подаємо до столу з ягодами, медом або варенням. Але ж для чоловіків такий сніданок і не сніданок зовсім. Приготуємо "; чоловічу" вівсянку? Незвично і смачно! опис приготування: Найчастіше вівсяну кашу ми готуємо з підсолоджувачами - фру...

Свинячі реберця прості в духовці

Свинячі реберця прості в духовці

Для приготування смачного другої страви не обов'язково мати дорогий продуктовий набір. наприклад, можна взяти свинячі реберця і картоплю. Доповнимо їх соусом, цибулею і запекти в духовці… опис приготування: Якщо ви хоча б раз приготуєте свинячі реберця в фользі, то будете готувати їх постійно ...

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...

Тайська зелена паста каррі

Тайська зелена паста каррі

Тайська зелена паста каррі - сама ароматна з усіх каррі і, звичайно, досить гостра. У магазинах продається, але я вам пропоную приготувати її власноруч! опис приготування: На мій смак, ці магазинні пасти набагато різкіші і гострі, але менш ароматні, ніж пасти «домашні». Любителі експериментів ...

Пиріг з sparzheм

Пиріг з sparzheм

Рецепт приготування тарта зі спаржею, цедрою лимона, сиром Пармезан і базиліком. Цей несолодкий пиріг, наповнене ароматом лимона, урізноманітнює ваше меню. кількість порцій: 8-10 розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка перцю— 1 щіпка охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок крижаної води— 8 ...

Тефтелі з овочами в мультиварці

Тефтелі з овочами в мультиварці

До вашої уваги — простий рецепт тефтелей з овочами в мультиварці. Блюдо виходить соковите, ситне і дуже смачне, а готуючи в мультиварці ви витратите мінімум зусиль! Спробуйте обов'язково! опис приготування: Хочу вам розповісти про рецепт приготування тефтелей з овочами в мультиварці. Блюдо вих...

Тах-чин з куркою

Тах-чин з куркою

Тах-чин - це рисовий пиріг з м'ясною начинкою. Є різні його варіації, з використанням різних видів м'яса. Розповім про найпопулярніший і традиційному рецепті — тах-чині з куркою. опис приготування: Для страви варто окремо відварити рис, Не переварити його, щоб він не склеївся, кожна Крупника п...