Рецепти zhulany.kiev.ua

Мусака з фаршем

Мусака з фаршем

Знамените грецьке блюдо, яке являє собою запіканку з баклажан з фаршем і соусом бешамель. Готувати його зовсім нескладно, блюдо виходить соковитим, ситним і дуже смачним. опис приготування: Мусаку готують і в Греції,і в Болгарії, і в Молдавії, і в Україні. Тобто — всюди, де ростуть баклажани. ...

Свинячі реберця на сковороді

Свинячі реберця на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді - це не тільки дуже смачно, але і швидко. Приготуйте реберця, слідуючи цим рецептом, і переконайтеся самі! опис приготування: Пропоную вам ознайомитися з дуже простим і порівняно швидким способом приготування свинячих реберець. Рецепт свинячих реберець на ...

Морозиво з кавовим печивом і шоколадом

Морозиво з кавовим печивом і шоколадом

Рецепт приготування морозива з кавово-ванільним печивом, шматочками шоколаду, карамельним соусом і збитими вершками. опис приготування: печиво, шоколад, карамель і вершки перетворюють звичайне морозиво в справжній святковий десерт. м'якого вершкового масла— 220 грам яйця— 2 штуки ванільного...

Сирний крекер з чорницею і помідором

Сирний крекер з чорницею і помідором

Рецепт приготування вегетаріанського канапе з чорницею і сиром нікого не залишить байдужим і голодним! опис приготування: Більшість людей занадто консервативно в їжі, для того щоб поєднувати продукти, як правило, використовується в солоних стравах і компоненти солоних страв. Однак в даному рец...

Морквяний суп

Картопляна запіканка з беконом і сиром

Як приготувати суп з морквою і кінзою. Простий рецепт приготування першої страви. кількість порцій: 4 морква— 450 грам цибулина— 1 штука(велика) Braai— 1 штука(свіжа) Braai— 1 Чайна ложка(подрібнена) овочевий бульйон— 1,2 L оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 штука чорний перець— 1 штука Ін...

Свинина Запечена

Свинина Запечена

Дуже смачне а головне просте блюдо! кількість порцій: 6 Свинина (Карбонад)  — 1000 грам картопля— 300 грам гриби печериці— 100 грам цибуля ріпчаста— 20 грам майонез— 200 грам куряче яйце— 1 штука мука— 50 грам сіль— 5 грам Порціоніруем свинину Посипаємо сіллю і перцем, і злегка обсма...

Сирний суп з білими грибами

Сирний суп з білими грибами

Мені подобається цей суп з кількох причин. По перше, він готується дуже швидко, по-друге, готується просто, ну і по-третє, виходить дуже смачно. А від аромату просто слинки течуть! опис приготування: Окремо відваріть гриби. Поки вони варяться в каструлю налийте води, доведіть до кипіння і дода...

Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром

Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром

Свинина в кисло-солодкому соусі сподобається не тільки прихильникам китайської кухні. М'ясо виходить неймовірно соковите і смачне, причому приготоване абсолютно без солі. Її замінює соєвий соус. опис приготування: Отже, дивіться, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі! Вибираючи свинин...

Тельное куряче

Тельное куряче

Рецепт приготування ного з курки зі свининою, шпиком і мовою. опис приготування: Тельное з курки являє собою курячу м'якоть, фаршировану начинкою з курки, свинини, шпику та мови. приготування: Очистити курку, натерти борошном і обпалити. Потім промити і висушити. Обрізати м'якоть з боку спинки...

Тигрові креветки на мангалі

Тигрові креветки на мангалі

В цьому маринаді тигрові креветки на мангалі вийдуть просто чудовими. Використовувати можна будь-які креветки на ваш розсуд, але обов'язкова умова — готувати їх на мангалі. опис приготування: Способів приготувати тигрові креветки існує кілька, і цей варіант найкращий і найбільш поширений. поєд...

Сиров'ялене м'ясо

Сиров'ялене м'ясо

Якщо ви задумали до святкового столу підготувати м'ясні делікатеси, то придивіться до цього рецепту, подано детальну інформацію про процес, як приготувати сиров'ялене м'ясо зі спеціями і сумішшю перців. опис приготування: Зазвичай сиров'ялене м'ясо готують вдома тільки господині, мають значний...

Сироедческіе печериці

Сироедческіе печериці

Салат з сирими печерицями подається до столу охолодженим. Він буде смачніше, якщо дати йому трохи настоятися в холодильнику. опис приготування: Вимийте і поріжте шампіньйони і овочі для салату. Заправте салат спеціями, лимонним соком і олією холодного віджиму. Надішліть в холодильник на 10-15 ...

Сирний хліб

Сирний хліб

Хрусткі сирні хлібці можна використовувати як закуску до пива, якщо зробити їх солоними, або просто як ласощі до чаю (присипавши цукром або додавши ванільний цукор). опис приготування: Універсальні сирні хлібці можна готувати до обіду замість грінок, на закуску перед основною стравою або як ла...

Гарячі Pufı

Гарячі Pufı

Ця страва була найпопулярнішою закускою в 70-ті роки в США. Тоді були часи хиппующей молоді та рок-н-ролу. кількість порцій: 4 часник— 3 зубчики Luk-salotų— 1 штука сир чеддер— 1 штука французька булка— 1 штука вершкове масло— 1 штука гірчичний— 1,5 чайних ложки плавлений сир— 1 штука сир чедде...

Свинина, тушкована з вином

Свинина, тушкована з вином

Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...

Тайська піца з куркою

Тайська піца з куркою

Рецепт приготування піци з вареною куркою, соусом Чилі, цибулею, цукіні, сиром Моцарелла, арахісом і кінзою. опис приготування: Завдяки поєднанню курки, арахісу, солодкого соусу і кінзи піца володіє фантастично смаком. упаковка тесту для піци— 1 штука пшеничного борошна— 1/4 склянки кукуруд...

Так що з авокадо

Так що з авокадо

Рецепт приготування мексиканського страви тако з оригінальною начинкою з авокадо. опис приготування: Кукурудзяні коржі тако для мексиканців це те ж саме, що пшеничний хліб для нас! Не дивно, що вони знають десятки чудових способів зробити тако справжнім делікатесом. Перед вами один з найулюбле...

Томатне «різотто»

Томатне «різотто»

різотто — популярне італійське блюдо, полюбилося багатьом. А додавання помідор, так і відправляє подумки в тихе, затишне кафе Італії. запам'ятовуйте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Можу сказати точно: щоб побувати в Італії не обов'язково багато витрачатися! Досить приготув...

Мортаделла

Мортаделла

Якщо ви не довіряєте якості покупних м'ясних делікатесів або у вас вдома надлишки м'ясних обрізок, пропоную зробити з них натуральну, апетитну і дуже смачну ковбаску - мортаделлу. опис приготування: Це досить простий, хоч і вимагає часу варіант, як приготувати мортаделлу. Ідеальне поєднанні не...

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...