Рецепт Буряк в фользі

Рецепт Буряк в фользі
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам приготувати зі звичайної буряка чудовий гарнір, який прекрасно підійде до м'яса, птиці та риби або стане смачною самостійної закускою. сподіваюся, простий рецепт буряка в фользі приємно урізноманітнить ваше повсякденне меню!:)

опис приготування:

Що дивно в цьому рецепті - буряк запікається двічі, набуваючи дивовижну м'якість і ніжність. А поєднання пряних трав, часнику, діжонськой гірчиці і оливкового масла робить її неймовірно смачною і ароматною!

  • буряк— 2-3 штук
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • оцет бальзамічний— 1 Ст. ложка
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка(якщо немає готової — можна зробити самостійно з зерен)
  • мед— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Суміш "; Прованські трави"  — 0,5 чайних ложки
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • гілочки чебрецю— 2-3 штук
Буряк в фользі - фото крок 1 Отже, буряк ретельно відмиємо і обсушити серветкою.

Буряк в фользі - фото крок 2 Кожен коренеплід загорніть у фольгу і запікати в духовці при 200 ° С приблизно 40 хвилин.

Буряк в фользі - фото крок 3 остудити її, очистимо й наріжемо кубиками приблизно 1х1 сантиметр.

Буряк в фользі - фото крок 4 Приготуємо маринад з масла, бальзамічного оцту, соєвого соусу, меду, часнику, пряних трав і гірчиці.

Буряк в фользі - фото крок 5 Заправляємо буряк маринадом і залишаємо хвилин на 5-10.

Буряк в фользі - фото крок 6 Перекладаємо буряк у фольгу, кидаємо зверху пару гілочок чебрецю, загортаємо і запікаємо ще півгодини.

Буряк в фользі - фото крок 7 Готову буряк можна подати як в гарячому, так і в холодному вигляді як гарнір або як окрему страву. Смачного!

Подібні рецепти

Свинина в фользі

Смажена грудка по-турецьки

Літо вже закінчується, але все ще є можливість виїхати на природу на пікнік. Для такого випадку я розповім, як приготувати свинину у фользі. Кишеньку з фольги будемо запікати на грилі. опис приготування: Мені здається, що це ідеальний варіант страви для приготування на природі, адже ви відразу...

Свинина, запечена в фользі

Свинина, запечена в фользі

Свинина в фользі готується дуже просто, її можна подати як в будні, так і в свята. До запеченої свинини добре подавати червоне вино. кількість порцій: 5-7 свинячої вирізки— 1 кілограм твердого сиру— 100 грам сметани— 150 мілілітрів сіль і перець— За смаком часнику— 2 зубчики 1. Промити сви...

Свинячі реберця в фользі

Свинячі реберця в фользі

Свинячі реберця в фользі, це якраз те блюдо, про яке говорять "; Пальчики оближеш!& Quot;. робиться елементарно, а викликає захват і похвали. соковите, ніжне м'ясо тане в роті. Ось вам рецепт, пробуйте! опис приготування: Приготування свинячих реберець в фользі не займе у вас багато часу, хоч ...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Свиняча вирізка, запечена в фользі

Свиняча вирізка, запечена в фользі

Смачна свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, виходить такий саме з даного рецептом. Більш того, цей рецепт доказ того, що приготувати смачну свинину можна швидко. опис приготування: свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант в якості закуски на св...