Рецепт Буряк в фользі
Пропоную вам приготувати зі звичайної буряка чудовий гарнір, який прекрасно підійде до м'яса, птиці та риби або стане смачною самостійної закускою. сподіваюся, простий рецепт буряка в фользі приємно урізноманітнить ваше повсякденне меню!:)
опис приготування:
Що дивно в цьому рецепті - буряк запікається двічі, набуваючи дивовижну м'якість і ніжність. А поєднання пряних трав, часнику, діжонськой гірчиці і оливкового масла робить її неймовірно смачною і ароматною!
- буряк— 2-3 штук
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- оцет бальзамічний— 1 Ст. ложка
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка(якщо немає готової — можна зробити самостійно з зерен)
- мед— 1 Чайна ложка
- часник— 2 зубчики
- Суміш "; Прованські трави" — 0,5 чайних ложки
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- гілочки чебрецю— 2-3 штук
Кожен коренеплід загорніть у фольгу і запікати в духовці при 200 ° С приблизно 40 хвилин.
остудити її, очистимо й наріжемо кубиками приблизно 1х1 сантиметр.
Приготуємо маринад з масла, бальзамічного оцту, соєвого соусу, меду, часнику, пряних трав і гірчиці.
Заправляємо буряк маринадом і залишаємо хвилин на 5-10.
Перекладаємо буряк у фольгу, кидаємо зверху пару гілочок чебрецю, загортаємо і запікаємо ще півгодини.
Готову буряк можна подати як в гарячому, так і в холодному вигляді як гарнір або як окрему страву. Смачного!
Подібні рецепти
Смажена грудка по-турецьки
Літо вже закінчується, але все ще є можливість виїхати на природу на пікнік. Для такого випадку я розповім, як приготувати свинину у фользі. Кишеньку з фольги будемо запікати на грилі. опис приготування: Мені здається, що це ідеальний варіант страви для приготування на природі, адже ви відразу...
Свинина, запечена в фользі
Свинина в фользі готується дуже просто, її можна подати як в будні, так і в свята. До запеченої свинини добре подавати червоне вино. кількість порцій: 5-7 свинячої вирізки— 1 кілограм твердого сиру— 100 грам сметани— 150 мілілітрів сіль і перець— За смаком часнику— 2 зубчики 1. Промити сви...
Свинячі реберця в фользі
Свинячі реберця в фользі, це якраз те блюдо, про яке говорять "; Пальчики оближеш!& Quot;. робиться елементарно, а викликає захват і похвали. соковите, ніжне м'ясо тане в роті. Ось вам рецепт, пробуйте! опис приготування: Приготування свинячих реберець в фользі не займе у вас багато часу, хоч ...
Морський язик в фользі
Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...
Свиняча вирізка, запечена в фользі
Смачна свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, виходить такий саме з даного рецептом. Більш того, цей рецепт доказ того, що приготувати смачну свинину можна швидко. опис приготування: свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант в якості закуски на св...