Рецепт М'які кренделі

Рецепт М'які кренделі
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування апетитних м'яких крендельков.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 16 повнорозмірних кренделів і 32 мініатюрних.

  • цукру— 3 Ст. ложки
  • пачка сухих дріжджів— 1 штука
  • солі— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 2 чайних ложки
  • соди— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • сіль— — За смаком
м'які кренделі - фото крок 1 1. Змішати теплу воду і 1 столову ложку цукру в мисці. Висипати дріжджі і дати постояти 10 хвилин. Додати 1 склянка борошна і збити міксером на низькій швидкості. Додати сіль і 4 чашки борошна, перемішати 30 секунд. Потім збити на середній швидкості близько 1 1/2 хвилин. Додати ще 1/2 склянки борошна і заважати 1 хвилину. Якщо тісто ще мокре і липке, додати 1/2 чашки борошна і перемішати протягом 30 секунд. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню і замісити приблизно десять разів до однорідної маси. Налити масло у велику миску, викласти туди тісто і обваляти в олії. Накрити миску рушником і залишити в теплому місці на 1 час, поки тісто е збільшиться в об'ємі в два рази. Розігріти духовку до 230 градусів. Злегка скропити маслом два дека. Відставити в сторону. Кинути тісто на стіл для видалення бульбашок. Викласти на злегка посипану борошном поверхню. Замісити тісто один або два рази, розділити на 16 штук або 32 ,якщо хочете зробити міні-кренделі, і загорнути в пластик. Розкачати один шматок тіста в смугу довжиною 30 см.

м'які кренделі - фото крок 2 2. Згорнути кренделі, викласти на підготовлений лист. накрити рушником. Продовжувати формувати кренделі. Дати їм постояти близько 15 хвилин.

м'які кренделі - фото крок 3 3. Тим часом заповнити каструлю водою на 5 см. Довести до кипіння. Додати соду і залишилися 2 столові ложки цукру. Кип'ятити на повільному вогні, потім викласти три-чотири кренделя в воду. варити 1 хвилину з кожного боку. Викласти готові кренделі на деко і повторити з рештою.

м'які кренделі - фото крок 4 4. Збити яйце з 1 столовою ложкою води. Змастити кренделі яєчної глазур'ю. посипати сіллю. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 12 до 15 хвилин. Дати охолонути на решітці. Кренделі найкраще з'їсти в той же день, але вони можуть зберігатися при кімнатній температурі протягом двох днів. Не зберігайте їх у закритому контейнері, інакше вони стануть мокрими.

Подібні рецепти

М'які медові пряники

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'які кренделі zhulany.kiev.ua') as relev FROM links WHERE MATCH nam...' at line 1

Рецепт приготування м'яких медових пряників. Раніше називали пряники «медовим хлібом», готували на Різдво. опис приготування: У приготуванні цих пряників використовують звичайну пшеничне борошно. Мед краще брати гречаний, так випічка буде запашним. мед гречаний— 250 грам борошно— 600 грам яй...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...