Рецепт Мармурова яловичина тушкована

Рецепт Мармурова яловичина тушкована
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Мармурове м'ясо - справжній делікатес. Саме через жирової сіточки всередині волокон м'яса його називають мармуровим. Воно виходить дуже соковитим і ніжним при правильному приготуванні. Спробуйте!

опис приготування:

Для того, щоб приготувати тушковану мармурову яловичину, для початку наріжте її брусочками поперек жирових волокон. нарізайте шматочками, зручного для вас розміру. Блюдо виходить ситним і ніжним. дивіться, як приготувати мармурову яловичину тушковану.

  • вирізка яловича— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
Мармурова яловичина тушкована - фото крок 1 Яловичину промийте і наріжте брусочками поперек жирових волокон. Таким чином вона стане м'якшою в процесі приготування.

Мармурова яловичина тушкована - фото крок 2 Викладіть м'ясо на сковороду з розігрітим маслом, обсмажте його до золотистої скоринки, постійно помішуючи.

Мармурова яловичина тушкована - фото крок 3 Моркву наріжте кружальцями, цибулю наріжте півкільцями.

Мармурова яловичина тушкована - фото крок 4 Обсмажене м'ясо і овочі складіть в казан або в сотейник, додайте сіль, перець за смаком. Додайте літр води, тушкуйте на повільному вогні приблизно 40 хвилин.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка тушкована

Мармурова яловичина з овочами

Соковита і ніжна свиняча вирізка тушкована готується протягом години. У кожної господині є свій рецепт приготування м'яса, але представлений спосіб можна назвати мало класичним. готуємо? опис приготування: Найближчі вихідні ви всією сім'єю вдома? Тоді свиняча вирізка тушкована - ідеальний варі...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...