Рецепт Морквяний торт з волоськими горіхами
Якщо ви губитеся в сумнівах, чим здивувати гостей на цей раз, почитайте, як приготувати морквяний торт з волоськими горіхами. Цей вишуканий незвичайний десерт стане родзинкою святкового застілля.
опис приготування:
Якщо вам здається, що морквяний торт швидше відноситься до розряду друге овочевих страв або підходить лише для ранкової кави, ви помиляєтесь! Насправді, це дуже смачний десерт, в якому морква не є основним інгредієнтом, а лише покращує загальний смак кулінарного шедевра.
1. просіваємо борошно, змішуємо її з розпушувачем і спеціями.
2. Розтираємо з допомогою міксера в мисці сир з маслом і цукром. поступово, не припиняючи процесу збивання, вводимо по одному яйцю. Після яєць також, Не виключаю міксер, додаємо борошно.
3. У готове тісто кладемо подрібнені волоські горіхи і дрібно натерту моркву (за бажанням трохи залишаємо для прикраси торта).
4. Викладаємо тісто у форму, змащену олією, і запікаємо в духовці протягом 1-1,5 годину. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
5. Поки торт випікається, приготуємо крем. Для цього збиваємо цукрову пудру з маслом і вершковим сиром. Можна робити це блендером або віночком.
6. дістаємо торт, даємо йому постояти для охолодження, прикрашаємо кремом і горішками. За бажанням можна розрізати спечений корж на два пласти і промазати їх кремом.
- Очищенные измельченные грецкие орехи— 1 Склянка
- яйця курячі— 3 штуки
- Сир— 250 грам
- кориця мелена— 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне— 2 склянки
- розпушувач— 4 чайних ложки
- цукор коричневий— 2 склянки
- Масло рослинне рафіноване— 1 Склянка
- Тертий мускатний горіх— 1 щіпка
- сіль— 2 щіпки
- гвоздика мелена— 0,5 чайних ложки
- Морква натерта— 2 склянки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки(в вершках)
- пудра цукрова— 0,5 склянки
- М'який вершковий сир— 125 грам
1. просіваємо борошно, змішуємо її з розпушувачем і спеціями.
2. Розтираємо з допомогою міксера в мисці сир з маслом і цукром. поступово, не припиняючи процесу збивання, вводимо по одному яйцю. Після яєць також, Не виключаю міксер, додаємо борошно.
3. У готове тісто кладемо подрібнені волоські горіхи і дрібно натерту моркву (за бажанням трохи залишаємо для прикраси торта).
4. Викладаємо тісто у форму, змащену олією, і запікаємо в духовці протягом 1-1,5 годину. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
5. Поки торт випікається, приготуємо крем. Для цього збиваємо цукрову пудру з маслом і вершковим сиром. Можна робити це блендером або віночком.
6. дістаємо торт, даємо йому постояти для охолодження, прикрашаємо кремом і горішками. За бажанням можна розрізати спечений корж на два пласти і промазати їх кремом.
Подібні рецепти
Млинцевий торт з волоськими горіхами і бананами
Рецепт приготування торта з тертою морквою, корицею, шматочками ананаса, кокосовими пластівцями, горіхами пекан, глазур'ю зі сколотин і вершковим кремом. опис приготування: Чудовий соковитий морквяний торт поєднує в собі все найкраще від декількох рецептів. соди— 2 чайних ложки солі— 1/2 ча...
Морквяний торт з Дюканов
Як відомо, навіть на дієті іноді дуже хочеться побалувати себе смачненьким. І якщо у вас саме такий "; наплив бажань ";, краще не зриватися з дієти, а приготувати морквяний торт по Дюканов! смачно! опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати морквяний торт по Дюканов. Виходить цікав...
Морквяний суп-пюре
Морквяний суп-пюре — це дуже простий у приготуванні і дешевий у фінансовому плані супчик. Для різноманітності раціону і утилізації врожаю моркви — саме те. опис приготування: Морквяний суп-пюре дуже хороший для так званих розвантажувальних днів. По перше, це блюдо не вимагає практично ніяких д...
Морквяний суп з місо і кунжутом
Рецепт приготування супу-пюре з моркви, лука, часнику, імбиру, пасти місо, кунжутного масла і зеленої цибулі. опис приготування: Цей ароматний вегетаріанський суп приємного оранжевого кольору зігріє в зимову холоднечу. Більш того, він не тільки смачний, але ще і дуже корисний. оливкового мас...
Морквяний суп
Як приготувати суп з морквою і кінзою. Простий рецепт приготування першої страви. кількість порцій: 4 морква— 450 грам цибулина— 1 штука(велика) Braai— 1 штука(свіжа) Braai— 1 Чайна ложка(подрібнена) овочевий бульйон— 1,2 L оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 штука чорний перець— 1 штука Ін...