Рецепт Морквяний торт з волоськими горіхами

Рецепт Морквяний торт з волоськими горіхами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо ви губитеся в сумнівах, чим здивувати гостей на цей раз, почитайте, як приготувати морквяний торт з волоськими горіхами. Цей вишуканий незвичайний десерт стане родзинкою святкового застілля.

опис приготування:

Якщо вам здається, що морквяний торт швидше відноситься до розряду друге овочевих страв або підходить лише для ранкової кави, ви помиляєтесь! Насправді, це дуже смачний десерт, в якому морква не є основним інгредієнтом, а лише покращує загальний смак кулінарного шедевра.

1. просіваємо борошно, змішуємо її з розпушувачем і спеціями.

2. Розтираємо з допомогою міксера в мисці сир з маслом і цукром. поступово, не припиняючи процесу збивання, вводимо по одному яйцю. Після яєць також, Не виключаю міксер, додаємо борошно.

3. У готове тісто кладемо подрібнені волоські горіхи і дрібно натерту моркву (за бажанням трохи залишаємо для прикраси торта).

4. Викладаємо тісто у форму, змащену олією, і запікаємо в духовці протягом 1-1,5 годину. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.

5. Поки торт випікається, приготуємо крем. Для цього збиваємо цукрову пудру з маслом і вершковим сиром. Можна робити це блендером або віночком.

6. дістаємо торт, даємо йому постояти для охолодження, прикрашаємо кремом і горішками. За бажанням можна розрізати спечений корж на два пласти і промазати їх кремом.


  • Очищенные измельченные грецкие орехи— 1 Склянка
  • яйця курячі— 3 штуки
  • Сир— 250 грам
  • кориця мелена— 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 2 склянки
  • розпушувач— 4 чайних ложки
  • цукор коричневий— 2 склянки
  • Масло рослинне рафіноване— 1 Склянка
  • Тертий мускатний горіх— 1 щіпка
  • сіль— 2 щіпки
  • гвоздика мелена— 0,5 чайних ложки
  • Морква натерта— 2 склянки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки(в вершках)
  • пудра цукрова— 0,5 склянки
  • М'який вершковий сир— 125 грам
Якщо вам здається, що морквяний торт швидше відноситься до розряду друге овочевих страв або підходить лише для ранкової кави, ви помиляєтесь! Насправді, це дуже смачний десерт, в якому морква не є основним інгредієнтом, а лише покращує загальний смак кулінарного шедевра.

1. просіваємо борошно, змішуємо її з розпушувачем і спеціями.

2. Розтираємо з допомогою міксера в мисці сир з маслом і цукром. поступово, не припиняючи процесу збивання, вводимо по одному яйцю. Після яєць також, Не виключаю міксер, додаємо борошно.

3. У готове тісто кладемо подрібнені волоські горіхи і дрібно натерту моркву (за бажанням трохи залишаємо для прикраси торта).

4. Викладаємо тісто у форму, змащену олією, і запікаємо в духовці протягом 1-1,5 годину. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.

5. Поки торт випікається, приготуємо крем. Для цього збиваємо цукрову пудру з маслом і вершковим сиром. Можна робити це блендером або віночком.

6. дістаємо торт, даємо йому постояти для охолодження, прикрашаємо кремом і горішками. За бажанням можна розрізати спечений корж на два пласти і промазати їх кремом.


Подібні рецепти

Морквяний торт з горіхами, кремом і глазур'ю

Млинцевий торт з волоськими горіхами і бананами

Рецепт приготування торта з тертою морквою, корицею, шматочками ананаса, кокосовими пластівцями, горіхами пекан, глазур'ю зі сколотин і вершковим кремом. опис приготування: Чудовий соковитий морквяний торт поєднує в собі все найкраще від декількох рецептів. соди— 2 чайних ложки солі— 1/2 ча...

Морквяний торт з Дюканов

Морквяний торт з Дюканов

Як відомо, навіть на дієті іноді дуже хочеться побалувати себе смачненьким. І якщо у вас саме такий "; наплив бажань ";, краще не зриватися з дієти, а приготувати морквяний торт по Дюканов! смачно! опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати морквяний торт по Дюканов. Виходить цікав...

Морквяний суп-пюре

Морквяний суп-пюре

Морквяний суп-пюре — це дуже простий у приготуванні і дешевий у фінансовому плані супчик. Для різноманітності раціону і утилізації врожаю моркви — саме те. опис приготування: Морквяний суп-пюре дуже хороший для так званих розвантажувальних днів. По перше, це блюдо не вимагає практично ніяких д...

Морквяний суп з місо і кунжутом

Морквяний суп з місо і кунжутом

Рецепт приготування супу-пюре з моркви, лука, часнику, імбиру, пасти місо, кунжутного масла і зеленої цибулі. опис приготування: Цей ароматний вегетаріанський суп приємного оранжевого кольору зігріє в зимову холоднечу. Більш того, він не тільки смачний, але ще і дуже корисний. оливкового мас...

Морквяний суп

Морквяний суп

Як приготувати суп з морквою і кінзою. Простий рецепт приготування першої страви. кількість порцій: 4 морква— 450 грам цибулина— 1 штука(велика) Braai— 1 штука(свіжа) Braai— 1 Чайна ложка(подрібнена) овочевий бульйон— 1,2 L оливкова олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 штука чорний перець— 1 штука Ін...