Рецепт Морожені котлети під молоком

Рецепт Морожені котлети під молоком
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 25 хв.
Напівфабрикати просто необхідні зайнятим господаркам. Якщо у вас в холодильнику є морожені котлети, під молоком в домашніх умовах вони вийдуть напрочуд соковитими і неймовірно смачними.

опис приготування:

Дуже зручно зробити котлет побільше і частина з них заморозити про запас. Така заготовка не раз прийде на виручку, коли потрібно буде приготувати обід або вечерю на швидку руку.

рецепт, як приготувати морожені котлети під молоком, перед вами. сподіваюся, що цей варіант буде вам до смаку.


  • морожені котлети— 4 штуки
  • молоко— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
1 Отже, для початку на сковороду налийте трохи олії і відразу ж викладіть котлети.

2 Поставте сковороду на середній вогонь і накрийте кришкою.

3 На окремій сковороді розтопіть вершкове масло. Паралельно включіть її, розігрійте її до 200 градусів (це один з варіантів, як зробити морожені котлети під молоком, але при бажанні можна довести їх до готовності і на плиті).

4 У розтоплене масло викладіть борошно, перемішайте, щоб не утворилися грудочки.

5 Тонкою цівкою вливайте молоко, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння, посоліть і поперчіть за смаком. Зніміть соус з вогню.

6 Котлети обсмажте з двох боків до утворення скоринки.

7 Викладіть їх у жароміцних форму і залийте молоком.

8 Надішліть в духовку хвилин на 15-20, щоб вони як слід протушкувати / пропеклися.

9 За цей час можна встигнути зробити гарнір до смаку.

Подібні рецепти

Свинина під цибульний-гірчичним соусом

Омлет з шинкою і помідорами

Прекрасний маринад робить м'ясо дуже м'яким і ароматним, а оригінальний соус, з яким воно подається, є особливістю цієї страви. А приготуєте свинину дуже просто і швидко! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати не тільки свинину. Відмінно підійде і яловичий стейк, а також телятина ...

Свинина під соусом в духовці

Свинина під соусом в духовці

Головною "; фішкою" даного блюда є соус з томатів, печериць і спецій. Пікантна заправка прекрасно поєднується зі свинячими відбивними. насичено, смачно і дуже апетитно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування свинини під соусом в духовці. Приготування цієї страви складається ...

Свинина під сирною скоринкою

Свинина під сирною скоринкою

Ця страва нагадує м'ясо по-французьки. Тут теж м'ясо запікається під помідорами, цибулею і сиром. Ознайомтеся з рецептом і візьміть на озброєння для меню новорічного столу. опис приготування: Цілком можна використовувати яловичі стейки або телятину замість свинини. В іншому ж точно дотримуйтес...

Свинина з грибами під сиром

Свинина з грибами під сиром

Рецепт свинини з грибами і сиром — чудове блюдо для новорічного столу. святкова сервіровка, ніжне і соковите м'ясо, чудовий пряний аромат — блюдо відповідає всім критеріям якості. опис приготування: Одне з найулюбленіших святкових страв в нашій родині — це свинина з грибами і сиром. Блюдо дійс...

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом

Свинячі відбивні під білим соусом — моє чергове блюдо для буденного сімейної вечері. Дуже просте приготування, прості інгредієнти, однак блюдо — вельми гідне. ділюся рецептом. опис приготування: Коли приходиш ввечері додому з роботи, на приготування якихось складних страв немає ні часу, ні сил...