Рецепт Морс із червоної смородини
Рецепт приготування морсу з червоної смородини
кількість порцій: 6
- червоної смородини— 150 грам
- цукру— 150 грам
- води— 1 літр
ретельно перебрати, промити і дати висохнути.
Довести воду до кипіння в широкій каструлі.
Смородину помістити в друшляк і опустити в каструлю таким чином, щоб
ягоди вкрилися водою. Прогріти ягоди протягом 2 хвилин.
Розім'яти і протерти ягоди крізь друшляк за допомогою дерев'яної
ложки.
Засипати цукор в ягідний відвар,
довести до кипіння, прибрати з вогню
і дати постояти 1-2 год.
Подібні рецепти
Риба, смажена по-східному
журавлина — дуже корисна ягода з великим вмістом вітамінів. Корисні властивості її відомі давно, з ягід журавлини виходить відмінний морс, в спеку дуже добре втамовує спрагу, а в холод зігріває. опис приготування: Журавлину активно використовують для приготування випічки, других страв і солінь...
Морс з обліпихи замороженої
Взимку або на початку весни можна приготувати дуже корисний напій, який вмить збагатить наш організм вітамінами. це — морс із замороженої обліпихи. Готується такий морс протягом декількох хвилин. опис приготування: Обліпиха славиться вмістом вітамінів і корисних мікроелементів. У ній містяться...
Морс із сухофруктів
До вашої уваги — морс із сухофруктів в домашніх умовах! З радістю вам розповім, як він робиться. тому що це дуже простий рецепт, а напій виходить дуже смачний і освіжаючий! Спробуйте! опис приготування: розповім вам, як приготувати морс з сухофруктів в домашніх умовах. Це дуже просто — купите ...
Тефтелі з червоної риби
Червона риба гарна скрізь. І в засолюванні, і запечена. А можна спробувати ще і тефтелі з червоної риби приготувати. ароматні, повітряні — вони сподобаються всій родині. опис приготування: У вас за планом рибний день? відмінно! Є і відповідне блюдо — тефтелі з червоної риби. Вони набагато кори...
Террін з червоної риби
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...