Рецепт Морські гребінці «Оскар»

Рецепт Морські гребінці «Оскар»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування морських гребінців. Дуже смачна страва з морепродуктів. Готуються швидко і легко.

опис приготування:

Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, щоб було дуже гарячим. Приправити морські гребінці сіллю, перцем і часниковим порошком. Готувати гребінці в гарячому маслі до рівномірного коричневого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Дістати гребінці і відкласти в сторону.

Розтопити масло в чистій сковороді на середньому вогні. Готувати зелена цибуля і цедру апельсина в маслі протягом 1 хвилини. Додати вино, а потім вершки, довести до кипіння, помішуючи і продовжувати готувати, поки соус не загусне, 4 — 5 хвилин. Додати гребінці в соус, зменшити вогонь до середньо-низького і готувати до повної готовності приблизно 5 хвилин.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • фунта морских гребешков— 2 штуки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • меленого чорного перцю— 1/4 чайних ложки
  • часникового порошку— 1 Чайна ложка
  • масла— 3 Ст. ложки
  • Зелена цибуля, нарізаний— 3 штуки
  • тертої апельсинової цедри— 2 Ст. ложки
  • сухого білого вина— 1/2 склянки
  • жирних вершків— 1 Склянка
Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, щоб було дуже гарячим. Приправити морські гребінці сіллю, перцем і часниковим порошком. Готувати гребінці в гарячому маслі до рівномірного коричневого кольору, близько 2 хвилин з кожного боку. Дістати гребінці і відкласти в сторону.

Розтопити масло в чистій сковороді на середньому вогні. Готувати зелена цибуля і цедру апельсина в маслі протягом 1 хвилини. Додати вино, а потім вершки, довести до кипіння, помішуючи і продовжувати готувати, поки соус не загусне, 4 — 5 хвилин. Додати гребінці в соус, зменшити вогонь до середньо-низького і готувати до повної готовності приблизно 5 хвилин.


Подібні рецепти

Морські гребінці з фенхелем і авокадо

Суп з глив з локшиною

Рецепт приготування морських гребінців з імбиром, фенхелем, руколлою, авокадо і гранатовими зернами. опис приготування: У великій мисці збити разом гранатове патоку, оливкова олія, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді розігріти олію на середньому вогні. Прип...

Морські гребінці з вершковою кукурудзою

Морські гребінці з вершковою кукурудзою

Рецепт приготування смажених морських гребінців з зернами кукурудзи, тушкований у вершках і вермуті з анчоусами, цибулею, часником і естрагоном. опис приготування: Це незвичайне блюдо з морепродуктами готується дуже просто і швидко. оливкового масла— 3 Ст. ложки файл ančousa, крупно нарізан...

Морські гребінці з соусом із шампанського

Морські гребінці з соусом із шампанського

Рецепт приготування смажених морських гребінців з цибулею, шампанським і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді розтопити 1 столову ложку вершкового масла на повільному вогні. Додати цибулю-шалот і смажити до прозорості, близько 5 хвилин. Додати цибулю-порей і шампанське, приправити...

Морські гребінці з гарбузом

Морські гребінці з гарбузом

Це відмінна ідея обіду для тих, кому подобаються неординарні страви. Воно може бути подано до столу в якості закуски або як першу страву. А готується досить просто і швидко, як і все геніальне! опис приготування: Якщо ви любите страви з морепродуктів, ви обов'язково повинні приготувати гребінц...

Морські гребінці із зеленою спаржею і пармезаном

Морські гребінці із зеленою спаржею і пармезаном

Морські гребінці, звичайно, не самий поширений продукт на повсякденному кухні, але ж потрібно бути у всеозброєнні, якщо раптом буде надана можливість їх приготувати! Тому запам'ятовуйте рецепт. кількість порцій: 4 Морські гребінці— 16 штук зелена спаржа— 250 грам тертий сир Пармезан— 3 Ст. ложк...