Рецепт Мшош квасолевий
Рецепт приготування вірменського страви з квасолі («Холодний» і «гарячий» варіанти).
опис приготування:
Замочіть квасолю у воді на 5-8 годин, а потім відваріть її у великій кількості води. Після готовності квасолю розминається, а використаний відвар зливається в окрему посудину.
Мигдаль слід ошпарити, очистити, а потім порубати. Кизил (барбарис) замочується на 15 хвилин і протирається на тертці. Всі продукти з'єднуються, в них вливається квасолевий відвар і вся маса прогрівається. Блюдо необхідно помішувати при варінні на слабкому вогні близько 20 хвилин.
Якщо готується холодний варіант Мшоша, то становлять не прогріваються, а просто перемішуються до стану, нагадує пюре.
- горячего мшоша;квасоля червона— 1 Склянка
- Кизил (барбарис) сушений— 1/2 склянки
- мигдаль— 1/2 склянки
- родзинки— 1/2 склянки
- отвар фасоли— 1/4 склянки
- сіль— — За смаком
- Для холодного мшоша:квасоля— 1 Склянка
- цибуля ріпчаста— 4 штуки
- грецькі горіхи— 1/2 склянки(товчені)
- пучок петрушки— 1/2 штуки
- пучка чабер— 1/2 штуки
Мигдаль слід ошпарити, очистити, а потім порубати. Кизил (барбарис) замочується на 15 хвилин і протирається на тертці. Всі продукти з'єднуються, в них вливається квасолевий відвар і вся маса прогрівається. Блюдо необхідно помішувати при варінні на слабкому вогні близько 20 хвилин.
Якщо готується холодний варіант Мшоша, то становлять не прогріваються, а просто перемішуються до стану, нагадує пюре.
Подібні рецепти
Квасолевий салат з морквою
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...