Рецепт Mugitya

Рецепт Mugitya
Час приготування: 30 хв.
Пам'ятайте різноманітні кавові сурогати з зернових і цикорію, популярні в недалекому минуло? Перед вами куди більш давній японський аналог із зерен смаженої ячменю, зберіг популярність.

кількість порцій: 1-2
  • ячмень зерно— 1 Склянка
  • вода кип'ячена— 300 грам(80-90 градусів)
  • порошок або смажені зерна вівса— 1-2 чайних ложок
Mugitya - фото крок 1 Ретельно поставтеся до відбору зерен ячменю для напою — від цього залежить його смак.

Mugitya - фото крок 2 Відібрані зерна потрібно обсмажити на чавунній сковорідці, постійно помішуючи, до приємного коричневого кольору.

Mugitya - фото крок 3 Радимо вам готувати мугітя по старим рецептом, заливаючи цілі зерна вівса окропом, однак ви можете змолоти їх, як це роблять багато японців, захоплюються миттєвим приготуванням напоїв.

Mugitya - фото крок 4 Смажений овес залити окропом, чайник укутати рушником і дати напою настоятися не менше 5 хвилин. Японці можуть готувати напій, поставивши суміш на сильний вогонь на 1 хвилину. Спробуйте обидва варіанти, один з них вам напевно сподобається!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Рецепт малинового вина

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...