Рецепт Мус кокосовий
Любіть оригінальні десерти, не жирний і не дуже солодкі? Тоді побалуйте себе і близьких, приготувавши мус кокосовий в домашніх умовах з легкої лимонної ноткою.
опис приготування:
Це досить простий рецепт мусу кокосового, однак при наявності вершків. Якщо ж їх під рукою не виявилося, можна спробувати замінити їх кокосовою стружкою, яку потрібно проварити на повільному вогні в жирних вершках.
1. Для початку необхідно вимити і просушити лимон. Акуратно натерти на самій дрібній тертці цедру.
2. У невеликій ємності з'єднати цедру і 1 столову ложку цукру. Руками ретельно розім'яти цедру, щоб вона просочилася цукром. Залишити на час.
3. Кокосові вершки з дрібкою солі почати збивати на повільній швидкості. Потім додати цукор за смаком (можна обійтися парою ложок або 1 склянкою — все залежить від ваших уподобань). Продовжувати збивати до м'яких піків.
4. До вершкам відправити лимонну цедру в цукрі і збивати до тих пір, поки консистенція не досягне твердих піків.
5. При бажанні мус кокосовий в домашніх умовах можна доповнити 1-2 чайними ложками лимонного соку або додати пару крапель ванільного екстракту.
6. Після приготування мус краще відправити в холодильник хвилин на 10-15, а потім розкласти по порційних келихах і подавати до столу, прикрасивши скибочками цедри.
Смачного!
- кокосові вершки— 300 грам
- цукор— 1 За смаком
- лимон— 1 штука
- сіль— 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити і просушити лимон. Акуратно натерти на самій дрібній тертці цедру.
2. У невеликій ємності з'єднати цедру і 1 столову ложку цукру. Руками ретельно розім'яти цедру, щоб вона просочилася цукром. Залишити на час.
3. Кокосові вершки з дрібкою солі почати збивати на повільній швидкості. Потім додати цукор за смаком (можна обійтися парою ложок або 1 склянкою — все залежить від ваших уподобань). Продовжувати збивати до м'яких піків.
4. До вершкам відправити лимонну цедру в цукрі і збивати до тих пір, поки консистенція не досягне твердих піків.
5. При бажанні мус кокосовий в домашніх умовах можна доповнити 1-2 чайними ложками лимонного соку або додати пару крапель ванільного екстракту.
6. Після приготування мус краще відправити в холодильник хвилин на 10-15, а потім розкласти по порційних келихах і подавати до столу, прикрасивши скибочками цедри.
Смачного!
Подібні рецепти
Кокосовий карі з нутом
Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...
Мус з авокадо
Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...
Мус з гіркого шоколаду з коньяком
Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...
Мус з кабачків
Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...
Мус з курки
Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...