Рецепт Мус лимонний

Рецепт Мус лимонний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування лимонного десерту з м'ятним листям.

опис приготування:

Зніміть з кожного лимона цедру, а з м'якоті вичавіть сік по максимуму. Цедра заливається водою. Трохи відкладається для оформлення. Варити слід близько 5-6 хвилин, додавши цукор і вливши лимонний сік. Желатин заливається холодною водою і залишається до набухання. Після цього відкидається на друшляк і розпускається у відварі з лимона.

Желатинова суміш охолоджується до 40 З і збивається в досить стійку піну. Розлийте її по формах, а перед подачею вийміть мус з форми і оформіть його лимонною цедрою, а також свіжими м'ятними листочками.


  • лимони— 3 штуки
  • цукор— 5.5 склянки
  • вода— 3 склянки
  • желатин— 40 грам
  • листя м'яти— — За смаком
Зніміть з кожного лимона цедру, а з м'якоті вичавіть сік по максимуму. Цедра заливається водою. Трохи відкладається для оформлення. Варити слід близько 5-6 хвилин, додавши цукор і вливши лимонний сік. Желатин заливається холодною водою і залишається до набухання. Після цього відкидається на друшляк і розпускається у відварі з лимона.

Желатинова суміш охолоджується до 40 З і збивається в досить стійку піну. Розлийте її по формах, а перед подачею вийміть мус з форми і оформіть його лимонною цедрою, а також свіжими м'ятними листочками.


Подібні рецепти

Мус для торта

Плавлений сир

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з кабачків

Мус з кабачків

Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...