Рецепт Мус з авокадо

Рецепт Мус з авокадо
Кількість порцій: 5 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами.

опис приготування:

Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька годин. Потім додайте в неї шматочки авокадо, сіль, ванілін, лимонний сік і трохи води. Збийте в однорідну суміш, розкладіть по формах і поставте в холодильник на 4 годину. Перед подачею прикрасьте свіжими фруктами. Смачного!

  • фісташки очищені— 200 грам
  • мед— 140 грам
  • вода— 60 мілілітрів
  • авокадо— 3 штуки
  • Лимонний сік— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • ванілін— 1 щіпка
Мус з авокадо - фото крок 1 Фісташки замочіть у воді на 3 годину.

Мус з авокадо - фото крок 2 Потім злийте воду, просушіть, додайте мед і ложку води.

Мус з авокадо - фото крок 3 Збийте фісташки з медом за допомогою блендера в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька годин.

Мус з авокадо - фото крок 4 Авокадо без шкірки порізати шматочками, змішайте з фісташкової масою, сіллю, лимонним соком, ваніліном, додайте чверть склянки води і збийте в однорідну масу.

Мус з авокадо - фото крок 5 Готовий мус викладіть у формочки, накрийте плівкою і поставте в холодильник на 4 годину. Перед подачею прикрасьте свіжими фруктами.

Подібні рецепти

Мус для торта

Шоколадний мус з авокадо

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з кабачків

Мус з кабачків

Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...

Мус з манго

Мус з манго

Приготуйте для великої компанії мус з манго! Для цієї мети нам знадобиться консервований манго, желатин, фруктовий сік, вершки, яєчні білки. Вийде чудовий повітряний рецепт жовтого кольору. опис приготування: Як приготувати мус з манго? 1. Викладіть консервовані шматочки манго в блендер. Додай...