Рецепт Мус з гарбуза

Рецепт Мус з гарбуза
Кількість порцій: 16 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Гарбуз - дуже корисний, дивовижний овоч, як ніби спеціально створений Богом, щоб постачати людини вітамінами і мінералами всю зиму. прочитайте, як приготувати мус з гарбуза.

опис приготування:

Яскравий специфічний смак гарбуза не всім подобається та, якщо Ви належите до таких, то приготуйте мус з гарбуза за цим рецептом - в ньому смак гарбуза практично не відчувається, а ніжність, легкість і відсутність жирів зроблять це блюдо Вашим улюбленим десертом.

  • гарбузове пюре— 500 грам
  • желатин— 15 грам
  • молоко— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • крем— 500 грам
  • пломбір морозиво— 500 грам
  • вершки жирні— 500 грам
  • Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
  • ванілін— 1 щіпка
Мус з гарбуза - фото крок 1 1. В одній мисці змішайте желатин і молоко. Розчинити желатин у Вогні, безперервно помішуючи, не доводьте молоко до кипіння.

Мус з гарбуза - фото крок 2 2. В окремій мисці збийте склянку цукру, сметану, гарбузове пюре і пломбір морозиво.

Мус з гарбуза - фото крок 3 3. збийте суміш, акуратно влийте остиглий желатин і розлийте по формах. Поставте остигати мус в холодильник на 4 годину.

Мус з гарбуза - фото крок 4 4. Для прикраси використовуйте збиті вершки: використовуйте жирні вершки, 2 столові ложки цукрової пудри і ванілін. Збийте все разом на виского швидкості. За допомогою кондитерського шприца розподіліть вершки на затившій мус і подавайте десерт до столу.

Подібні рецепти

Мус для торта

Картопля з яловичиною в мультиварці

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з кабачків

Мус з кабачків

Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...