Рецепт Мус з гарбуза
Гарбуз - дуже корисний, дивовижний овоч, як ніби спеціально створений Богом, щоб постачати людини вітамінами і мінералами всю зиму. прочитайте, як приготувати мус з гарбуза.
опис приготування:
Яскравий специфічний смак гарбуза не всім подобається та, якщо Ви належите до таких, то приготуйте мус з гарбуза за цим рецептом - в ньому смак гарбуза практично не відчувається, а ніжність, легкість і відсутність жирів зроблять це блюдо Вашим улюбленим десертом.
- гарбузове пюре— 500 грам
- желатин— 15 грам
- молоко— 1 Склянка
- цукор— 1 Склянка
- крем— 500 грам
- пломбір морозиво— 500 грам
- вершки жирні— 500 грам
- Цукрова пудра— 2 Ст. ложки
- ванілін— 1 щіпка
2. В окремій мисці збийте склянку цукру, сметану, гарбузове пюре і пломбір морозиво.
3. збийте суміш, акуратно влийте остиглий желатин і розлийте по формах. Поставте остигати мус в холодильник на 4 годину.
4. Для прикраси використовуйте збиті вершки: використовуйте жирні вершки, 2 столові ложки цукрової пудри і ванілін. Збийте все разом на виского швидкості. За допомогою кондитерського шприца розподіліть вершки на затившій мус і подавайте десерт до столу.
Подібні рецепти
Картопля з яловичиною в мультиварці
Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...
Мус з авокадо
Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...
Мус з гіркого шоколаду з коньяком
Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...
Мус з кабачків
Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...
Мус з курки
Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...