Рецепт Мус з обліпихи
обліпиха — красива масляниста ягода. І дуже корисна! Свіжої цю ягоду їдять рідко, а ось мус з обліпихи повинен порадувати і здивувати багатьох. цей мус — не тільки смачний, він повний вітамінів!
опис приготування:
ягоди обліпихи — дуже корисні! До того ж, їх корисні властивості не пропадають після термічної обробки. У ягодах обліпихи міститься жирне масло, органічні кислоти, натуральні цукру. А складом вітамінів позаздрять всі фрукти і ягоди: З, V1, V2, B6, Е, До, а також фолієва кислота і безліч інших.
страви, до складу яких входять ягоди обліпихи, корисні всім активним людям, а також тим, кому треба відновитися після лікування, операції або хвороби.
Для приготування мусу з обліпихи можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди. цей десерт — дуже оригінальний і корисний.
Отже, як приготувати мус з обліпихи?
1. обліпиху промийте, скиньте на друшляк. Виберіть зіпсовані ягідки. Протріть через сито в миску і додайте склянку води. перемішайте.
2. Протерті ягоди не викидайте. Викладіть їх в каструлю, залийте рештою трьома склянками води і доведіть до кипіння. потім штам.
3. Желатин залийте кількома ложками води і залиште до набрякання.
4. У проціджений відвар з віджатих ягід засипте цукор. Потім додайте набряклий желатин. помішуючи, доведіть до кипіння. завдання — розчинити желатин.
5. Відвар з желатином злегка відсудите. Додайте протерту масу з ягід обліпихи. Збийте міксером або віночком до утворення однорідної маси.
6. Отриману масу остудіть, розлийте по формах і охолодіть в холодильнику.
Приємного і будьте здорові!
- ягоди обліпихи— 2 склянки
- цукор— 1 Склянка
- вода— 4 склянки
- желатин— 30 грам
страви, до складу яких входять ягоди обліпихи, корисні всім активним людям, а також тим, кому треба відновитися після лікування, операції або хвороби.
Для приготування мусу з обліпихи можна використовувати як свіжі, так і заморожені ягоди. цей десерт — дуже оригінальний і корисний.
Отже, як приготувати мус з обліпихи?
1. обліпиху промийте, скиньте на друшляк. Виберіть зіпсовані ягідки. Протріть через сито в миску і додайте склянку води. перемішайте.
2. Протерті ягоди не викидайте. Викладіть їх в каструлю, залийте рештою трьома склянками води і доведіть до кипіння. потім штам.
3. Желатин залийте кількома ложками води і залиште до набрякання.
4. У проціджений відвар з віджатих ягід засипте цукор. Потім додайте набряклий желатин. помішуючи, доведіть до кипіння. завдання — розчинити желатин.
5. Відвар з желатином злегка відсудите. Додайте протерту масу з ягід обліпихи. Збийте міксером або віночком до утворення однорідної маси.
6. Отриману масу остудіть, розлийте по формах і охолодіть в холодильнику.
Приємного і будьте здорові!
Подібні рецепти
Картопля по-селянськи «Макдональдс»
Взимку або на початку весни можна приготувати дуже корисний напій, який вмить збагатить наш організм вітамінами. це — морс із замороженої обліпихи. Готується такий морс протягом декількох хвилин. опис приготування: Обліпиха славиться вмістом вітамінів і корисних мікроелементів. У ній містяться...
Мус для торта
Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...
Мус з авокадо
Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...
Мус з гіркого шоколаду з коньяком
Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...
Мус з кабачків
Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...