Рецепт Мус з слабосоленої форелі

Рецепт Мус з слабосоленої форелі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Закуска з розряду "; гості на порозі ";, готується всього 15 хвилин. Може бути подана на крекерах, в тарталетках або просто на хлібі. Підійде для щоденного столу, а також прикрасить і святковий.

опис приготування:

Прекрасна закуска з доступних інгредієнтів виручить Вас, коли треба швидко приготувати цікаву закуску. Слабосолона рибка прекрасно поєднується з сирним сиром, кропом і каперсами. смачно, просто і швидко!

  • сир сирний— 150 грам
  • форель слабосолена— 170 грам
  • каперсами— 1/2 Ст. ложки
  • кріп— 4 штуки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • перець— 2 щіпки
Мус з слабосоленої форелі - фото крок 1 Рибу і кріп наріжте.

Мус з слабосоленої форелі - фото крок 2 Покладіть всі інгредієнти в чашу блендера.

Мус з слабосоленої форелі - фото крок 3 Подрібніть до однорідного стану.

Мус з слабосоленої форелі - фото крок 4 Подавати на сухарях, сухариках або, як я, в tartalettes. Смачного!

Подібні рецепти

Мус для торта

Булочки з яблуками

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з кабачків

Мус з кабачків

Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...