Рецепт Мус з ягід класичний

Рецепт Мус з ягід класичний
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповім, як приготувати мус з ягід класичний. смачний, корисний, ніжний і дуже делікатний рецепт ... можна брати будь-які ягоди на свій смак, додавати фрукти, і кожен раз отримуєш новий десерт!

опис приготування:

Перед вами рецепт приготування мусу з ягід класичного. Із задоволенням поділюся з вами рецептом! смачний, ніжний, тане в роті десерт виходить! А якщо врахувати, що такий ласощі ще і корисно, то взагалі сумнівів не повинно у вас залишитися. терміново готуйте, домашні оцінять!

  • ягоди— 800 грам
  • сік лимонний— 3 чайних ложки
  • желатин— 20 грам
  • вода— 1/3 склянки
  • сметана жирна— 500 склянок(можна замінити рікоттою, вершками, сирною масою. головне, щоб продукт був густим, щоб ложка стояла)
  • яйця— 4 штуки(тільки білки)
  • цукор— 3/4 склянки
Мус з ягід класичний - фото крок 1 1. Ягоди подрібнюємо в блендері і перетираємо через марлю, щоб була гладка і однорідна маса. Додамо лимонний сік і цукор. Перемішаємо до однорідності.

Мус з ягід класичний - фото крок 2 2. Окремо подогреем воду, розчинний в ній желатин, як зазначено на упаковці. Потім домішали до ягодам разом зі сметаною. Окремо збиваємо яєчні білки до пишної білої маси, акуратно домішали їх в мус.

Мус з ягід класичний - фото крок 3 3. І ось нехай тепер десерт добре настоїться в холодильнику. А коли застигне, прикрашаємо його ягідками і подаємо до столу!

Подібні рецепти

Мус для торта

Мус з кефіру і ягід

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з кабачків

Мус з кабачків

Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...