Рецепт Мус журавлинний з манної крупи

Рецепт Мус журавлинний з манної крупи
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування мусу з манної крупи і журавлини.

кількість порцій: 3
  • манної крупи— 0,5 склянки
  • цукру— 3 Ст. ложки
  • журавлини— 3 Ст. ложки
  • яєчні білки— 2 штуки
Мус журавлинний з манної крупи - фото крок 1 Журавлину гарненько промити, обсушити
і протерти через сито. сік відкласти. У журавлинні вичавки влити
2 склянки холодної води, поставити
на плиту і закип'ятити. зменшити
вогонь, засипати цукор і варити 5 хвилин. Зцідити відвар в чисту каструлю.

Мус журавлинний з манної крупи - фото крок 2 Додати в відвар манну крупу і, інтенсивно помішуючи,
довести до готовності.

Мус журавлинний з манної крупи - фото крок 3 Білки збити в пишну піну. В кашу
додати відкладений сік і добре
збити міксером. Додати збиті
білки, розмішати і перекласти в формочки. Охолодити в холодильнику протягом години і можна подавати.

Подібні рецепти

Мус для торта

Смачні тефтелі з підливою

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з кабачків

Мус з кабачків

Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять. опис приготування: Закуска "; Мус з кабачків" готується так: 1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в ки...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...