Рецепт Мусака болгарська

Рецепт Мусака болгарська
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати мусака болгарську. впевнена, вам сподобається це блюдо, адже це буде святковий і разом з тим ситне, ніжне, яскраве блюдо. Дуже смачно і ситно.

опис приготування:

Завдяки поєднанню картоплі і баклажанів разом з соковитою начинкою вийде чудное блюдо! Його дуже здорово подавати до столовому Вінц, червоному або білому. Набір спецій для страви підбирайте на свій смак.

  • баклажани— 900 грам
  • фарш яловичий— 900 грам
  • Картопля— 700 грам
  • Томати в соку— 350 грам
  • Твердий сир— 250 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • борошно— 80 грам
  • Вино сухе біле— 100 мілілітрів
  • Масло оливкове— 30 мілілітрів
  • молоко— 900 мілілітрів
  • селера— 2 штуки(2 стебла)
  • Цибуля— 2 штуки
  • вода— 1 Склянка
  • спеції— За смаком
мусака болгарська - фото крок 1 1. Картоплю і баклажани ріжемо кружальцями і на грилі, на сухій сковороді або в духовці підсмажити / запекти.

мусака болгарська - фото крок 2 2. Далі зробимо заправку. У сотейнику обсмажити фарш і спеції, поставки вина, воду, томати, цибуля і селера. Доводимо до кипіння і готовності фаршу.

мусака болгарська - фото крок 3 3. Тепер викладаємо по черзі шар картоплі і шар начинки, шар баклажанів і знову шар начинки (і так далі).

мусака болгарська - фото крок 4 4. Заливаємо далі соусом. Соус робимо так: на вершковому маслі обсмажити борошно до золотистого кольору, а потім додамо молоко, а також спеції. Уваров до загустіння і заливаємо мусака нашим соусом.

мусака болгарська - фото крок 5 5. Посипаємо тертим сиром і запікаємо до готовності 40 хвилин при 180 градусах.

мусака болгарська - фото крок 6 6. Смачного!

Подібні рецепти

Мусака з баклажанів і помідорів

Баніца болгарська

Грецьке традиційне блюдо, для любителів запіканок. опис приготування: Баклажани почистити і порізати на тонкі великі скибочки. Посолити і покласти відстоюватися. Фарш і цибулю обсмажити на олії. Потім додати вино, очищені і дрібно нарізані помідори, посолити, поперчити і тушкувати поки не випа...

«мусака» класичний рецепт

«мусака» класичний рецепт

Мусака - це ситне блюдо, яке обов'язково сподобається всім вашим домашнім. Його можна подати як гарячого на святковий стіл. У мусака вдало поєднуються м'ясний фарш і овочі. Спробуйте! опис приготування: Для приготування мусака вам буде потрібно фарш: курячий, свинячий або яловичий. Блюдо виход...

Мусака класичний рецепт

Мусака класичний рецепт

Мусака - популярна страва країн Близького Сходу, яке складається з баклажанів і м'ясного фаршу з заливкою. Я пропоную свій злегка змінений варіант цієї страви, який підійде для ситного обіду. опис приготування: рецептів, як приготувати мусака, багато, і все залежить від регіону. Суперечки про ...

Мусака грецькою мовою

Мусака грецькою мовою

Мусака - традиційна грецька запіканка з баклажанів і баранини. З баранини нам треба буде зробити фарш. Крім баклажанів, для приготування мусака знадобиться цибуля, часник, помідори, спеції. опис приготування: Для мусаки по-грецьки знадобиться досить багато інгредієнтів. І трохи терпіння. Бакла...

Мусака (перевірений рецепт)

Мусака (перевірений рецепт)

Мусака - це вид "; Лазаньї ";, тільки в її основі не листи пасти, а баклажани. Блюдо готується з баклажанів, двох видів соусу і сирної скоринки. розповім, як приготувати "; Мусаку" за перевіреним рецептом. опис приготування: Мусака - це національне грецьке блюдо. Баклажани прийнято нарізати до...