Рецепт Мусака болгарська
Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати мусака болгарську. впевнена, вам сподобається це блюдо, адже це буде святковий і разом з тим ситне, ніжне, яскраве блюдо. Дуже смачно і ситно.
опис приготування:
Завдяки поєднанню картоплі і баклажанів разом з соковитою начинкою вийде чудное блюдо! Його дуже здорово подавати до столовому Вінц, червоному або білому. Набір спецій для страви підбирайте на свій смак.
- баклажани— 900 грам
- фарш яловичий— 900 грам
- Картопля— 700 грам
- Томати в соку— 350 грам
- Твердий сир— 250 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 80 грам
- Вино сухе біле— 100 мілілітрів
- Масло оливкове— 30 мілілітрів
- молоко— 900 мілілітрів
- селера— 2 штуки(2 стебла)
- Цибуля— 2 штуки
- вода— 1 Склянка
- спеції— За смаком
2. Далі зробимо заправку. У сотейнику обсмажити фарш і спеції, поставки вина, воду, томати, цибуля і селера. Доводимо до кипіння і готовності фаршу.
3. Тепер викладаємо по черзі шар картоплі і шар начинки, шар баклажанів і знову шар начинки (і так далі).
4. Заливаємо далі соусом. Соус робимо так: на вершковому маслі обсмажити борошно до золотистого кольору, а потім додамо молоко, а також спеції. Уваров до загустіння і заливаємо мусака нашим соусом.
5. Посипаємо тертим сиром і запікаємо до готовності 40 хвилин при 180 градусах.
6. Смачного!
Подібні рецепти
Баніца болгарська
Грецьке традиційне блюдо, для любителів запіканок. опис приготування: Баклажани почистити і порізати на тонкі великі скибочки. Посолити і покласти відстоюватися. Фарш і цибулю обсмажити на олії. Потім додати вино, очищені і дрібно нарізані помідори, посолити, поперчити і тушкувати поки не випа...
«мусака» класичний рецепт
Мусака - це ситне блюдо, яке обов'язково сподобається всім вашим домашнім. Його можна подати як гарячого на святковий стіл. У мусака вдало поєднуються м'ясний фарш і овочі. Спробуйте! опис приготування: Для приготування мусака вам буде потрібно фарш: курячий, свинячий або яловичий. Блюдо виход...
Мусака класичний рецепт
Мусака - популярна страва країн Близького Сходу, яке складається з баклажанів і м'ясного фаршу з заливкою. Я пропоную свій злегка змінений варіант цієї страви, який підійде для ситного обіду. опис приготування: рецептів, як приготувати мусака, багато, і все залежить від регіону. Суперечки про ...
Мусака грецькою мовою
Мусака - традиційна грецька запіканка з баклажанів і баранини. З баранини нам треба буде зробити фарш. Крім баклажанів, для приготування мусака знадобиться цибуля, часник, помідори, спеції. опис приготування: Для мусаки по-грецьки знадобиться досить багато інгредієнтів. І трохи терпіння. Бакла...
Мусака (перевірений рецепт)
Мусака - це вид "; Лазаньї ";, тільки в її основі не листи пасти, а баклажани. Блюдо готується з баклажанів, двох видів соусу і сирної скоринки. розповім, як приготувати "; Мусаку" за перевіреним рецептом. опис приготування: Мусака - це національне грецьке блюдо. Баклажани прийнято нарізати до...