Рецепт Мужужі
У класичному варіанті використовується два види м'яса: свинячі ніжки, вушка, хвіст, а також м'якоть (молоденького порося). У сучасній кулінарії все більше варять мужужи зі свинячих ніжок. дивіться!
опис приготування:
Отже, розповідаю, як приготувати мужужи. Рецепт не класичний, а адаптований до сучасної кухні, але з дотриманням головних правил. Ніжки потрібно дуже ретельно підготувати до варіння, вимочити, почистити. Проварити зі спеціями і овочами. Бульйон має темний колір, завдяки лушпиння цибулі, він він прозорий, так як варився при повільному кипінні. М'ясо потрібно маринувати в зелені і оцті, але не використовуйте звичайний синтетичний оцет, тільки натуральний винний! хай щастить!
- свинячі ніжки— 3-4 штук(вага приблизно 1700 г)
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Lukovaâ лушпиння— 1 пучок
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Перець горошком чорний— 5 штук
- Перець запашний горошком— 5 штук
- сіль— За смаком
- Винний оцет— 50 мілілітрів(з 500 мл бульйону)
- часник— 2-3 зубчиків
- Braai— 0,5 пучка
- вода— 2 L
2. злийте воду. Вимийте ще раз ніжки, залийте холодною водою, так щоб вона покрила їх на 2 см. додайте цибулю, вимиту лушпиння цибулі, морква, спеції. Солити не потрібно поки. Варіть при повільному кипінні 3 годину. Потім сіль, проваріть ще годину.
3. через 4 години м'ясо м'яке, легко відділяється від кістки.
4. Готові ніжки розріжте на дві частини вздовж, обережно видаліть всі кісточки. Різати дрібно не потрібно, ідеальний варіант — м'ясо повинно залишитися великими шматками.
5. Подрібніть кінзу і часник. Часник покладіть в бульйон, попередньо відміряйте 500 мл. Відкоректуйте на сіль. проваріть хвилинку.
6. Ніжки заправте оцтом, переслоіть зеленню. Залиште маринуватися на 15-20 хвилин.
7. Залийте бульйоном з часником і відправте в холодильник на добу.
8. Готово! Обережно зніміть жир.
9. подавайте, перевернув на тарелочку. приємного!
Подібні рецепти
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...