Рецепт Мужужі

Рецепт Мужужі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
У класичному варіанті використовується два види м'яса: свинячі ніжки, вушка, хвіст, а також м'якоть (молоденького порося). У сучасній кулінарії все більше варять мужужи зі свинячих ніжок. дивіться!

опис приготування:

Отже, розповідаю, як приготувати мужужи. Рецепт не класичний, а адаптований до сучасної кухні, але з дотриманням головних правил. Ніжки потрібно дуже ретельно підготувати до варіння, вимочити, почистити. Проварити зі спеціями і овочами. Бульйон має темний колір, завдяки лушпиння цибулі, він він прозорий, так як варився при повільному кипінні. М'ясо потрібно маринувати в зелені і оцті, але не використовуйте звичайний синтетичний оцет, тільки натуральний винний! хай щастить!

  • свинячі ніжки— 3-4 штук(вага приблизно 1700 г)
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Lukovaâ лушпиння— 1 пучок
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Перець горошком чорний— 5 штук
  • Перець запашний горошком— 5 штук
  • сіль— За смаком
  • Винний оцет— 50 мілілітрів(з 500 мл бульйону)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Braai— 0,5 пучка
  • вода— 2 L
мужужі - фото крок 1 1. Свинячі ніжки обов'язково обробіть перед варінням. Найкраще зробити так: напередодні ввечері замочіть їх у воді з додаванням пари ложок оцту (це прибере запах і дасть можливість очистити від бруду). Вранці злийте воду, гарненько поскоблите їх ножем, приділяючи особливу увагу складочкам. Чисті ніжки складіть в каструлю, залийте холодною водою і доведіть до кипіння. provara 15 хвилин.

мужужі - фото крок 2 2. злийте воду. Вимийте ще раз ніжки, залийте холодною водою, так щоб вона покрила їх на 2 см. додайте цибулю, вимиту лушпиння цибулі, морква, спеції. Солити не потрібно поки. Варіть при повільному кипінні 3 годину. Потім сіль, проваріть ще годину.

мужужі - фото крок 3 3. через 4 години м'ясо м'яке, легко відділяється від кістки.

мужужі - фото крок 4 4. Готові ніжки розріжте на дві частини вздовж, обережно видаліть всі кісточки. Різати дрібно не потрібно, ідеальний варіант — м'ясо повинно залишитися великими шматками.

мужужі - фото крок 5 5. Подрібніть кінзу і часник. Часник покладіть в бульйон, попередньо відміряйте 500 мл. Відкоректуйте на сіль. проваріть хвилинку.

мужужі - фото крок 6 6. Ніжки заправте оцтом, переслоіть зеленню. Залиште маринуватися на 15-20 хвилин.

мужужі - фото крок 7 7. Залийте бульйоном з часником і відправте в холодильник на добу.

мужужі - фото крок 8 8. Готово! Обережно зніміть жир.

мужужі - фото крок 9 9. подавайте, перевернув на тарелочку. приємного!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...