Рецепт Пиріг з sparzheм

Рецепт Пиріг з sparzheм
Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування тарта зі спаржею, цедрою лимона, сиром Пармезан і базиліком. Цей несолодкий пиріг, наповнене ароматом лимона, урізноманітнює ваше меню.

кількість порцій: 8-10
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • солі— 1 щіпка
  • перцю— 1 щіпка
  • охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • крижаної води— 8 Ст. ложок
  • спаржі— 450 грам(начинка)
  • яйця— 3 штуки(начинка)
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка(начинка)
  • лимонної цедри— 1 Ст. ложка(начинка)
  • сіль— 1 щіпка(начинка)
  • листя базиліка— За смаком(для посыпки)
Пиріг з sparzheм - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 220 градусів. Скропити кулінарним спреєм сковороду діаметром 25 см і залишити в сторону. У великій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль і перець. Додати нарізане кубиками масло і за допомогою ножа для тесту або двох ножів перемішати до консистенції крихт. Додати крижану воду і перемішати.

Пиріг з sparzheм - фото крок 2 2. На злегка посипаною борошном поверхні качалкою розкачати тісто до діаметру 36 см. Викласти в сковороду, притиснути низ і боки до поверхні сковороди, обрізати зайве. Випікати протягом 15 хвилин, поки не підрум'яниться. Відставити в сторону.

Пиріг з sparzheм - фото крок 3 3. В іншій сковороді діаметром 25 см довести воду на 2,5 см до кипіння. Додати спаржу і варити протягом 5 хвилин. Прибрати спаржу зі сковороди, промити її і дати трохи охолонути. Коли спаржа охолоне, нарізати її на шматочки довжиною 12 см. Відкласти в сторону.

Пиріг з sparzheм - фото крок 4 4. Підготувати начинку шляхом збивання яєць, молока, сметани, лимонного соку, лимонної цедри і солі.

Пиріг з sparzheм - фото крок 5 5. Викласти спаржу поверх скоринки тарта, імітуючи спиці на колесі велосипеда (см. фото). Акуратно влити яєчну суміш на спаржу. Посипати зверху тертим сиром Пармезан і листям базиліка. Випікати протягом 20-25 хвилин. Дати постояти перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Пиріг з sparzheм, грибами і сиром

Осетинський пиріг (рецепт тесту)

Рецепт приготування тарта з грибами, спаржею, цедрою лимона, сиром і сметаною. Поєднання спаржі і сиру робить це блюдо надзвичайно смачним. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста. Тарт подається як десерт, якщо він солодкий (ягідний, фруктовий), або як основне ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...