Рецепт Пиріг з sparzheм, грибами і сиром
Рецепт приготування тарта з грибами, спаржею, цедрою лимона, сиром і сметаною. Поєднання спаржі і сиру робить це блюдо надзвичайно смачним.
опис приготування:
Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста. Тарт подається як десерт, якщо він солодкий (ягідний, фруктовий), або як основне блюдо, якщо тарт готується з овочевою, рибної або м'ясною начинкою. Тісто для тарта, як правило, готується без солі і цукру. торти, приготовані в маленьких формочках, називаються тарталетки.
- листа листкового тіста— 2 штуки
- свіжих грибів— 300 грам
- морської солі— 1 Чайна ложка
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- свіжої спаржі— 450 грам
- цедри лимона— 1 Чайна ложка
- сиру— 1 Склянка
2. Викласти квадрати на змащене маслом деко. За допомогою кисті змастити тісто невеликою кількістю рослинного масла.
3. Нагріти оливкова олія у великій сковороді. Нарізати гриби і викласти в сковороду. Обсмажити гриби до коричневого кольору, після чого приправити їх половиною солі і перцю.
Викласти гриби у велику миску і остудити.
4. Нарізати спаржу по діагоналі на шматочки і додати в грибну суміш. Ви можете злегка обсмажити спаржу разом з грибами.
5. Додати терту лимонну цедру, залишилися сіль і перець, тертий сир і сметану. Перемішати всі інгредієнти разом.
6. Ложкою викласти начинку на квадрати тесту, залишаючи межі по краях на 1 см.
7. випікати від 20 до 22 хвилин. Нарізати на скибочки і подавати.
Подібні рецепти
Кращий рецепт баклажанів, фаршированих сиром і сиром з майонезом
Рецепт приготування тарта зі спаржею, цедрою лимона, сиром Пармезан і базиліком. Цей несолодкий пиріг, наповнене ароматом лимона, урізноманітнює ваше меню. кількість порцій: 8-10 розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка перцю— 1 щіпка охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок крижаної води— 8 ...
Свинина, фарширована грибами та сиром
Хочу вам запропонувати дуже вишуканий, але при цьому і простий рецепт свинини, фаршированої грибами та сиром. виходить ароматне, ніжне і ситне блюдо, яке і гостям не соромно подати, і домашнім! опис приготування: Хочу сказати, що така свинина, фарширована грибами та сиром, — блюдо універсально...
Свинина з грибами під сиром
Рецепт свинини з грибами і сиром — чудове блюдо для новорічного столу. святкова сервіровка, ніжне і соковите м'ясо, чудовий пряний аромат — блюдо відповідає всім критеріям якості. опис приготування: Одне з найулюбленіших святкових страв в нашій родині — це свинина з грибами і сиром. Блюдо дійс...
Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром
Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...
Свинячі рулети з сиром і грибами
Рецепт приготування свинячих рулетів з грибами і сиром. Ви отримаєте відмінну закуску, якщо приготуєте таке блюдо. опис приготування: Для цієї страви головним є те, щоб правильно підібрати м'ясо. свиняча вирізка, печериці та волоські горіхи - ось основні інгредієнти цієї страви. свиняча вирі...