Рецепт Сир плавлений в мультиварці

Рецепт Сир плавлений в мультиварці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Хочу запропонувати приготувати сир плавлений в мультиварці в домашніх умовах. У нас такий сир любить вся сім'я. В мультиварці готувати дуже швидко, сир виходить ніжним і м'яким.

опис приготування:

Готуватися сир дуже просто — всі продукти перемішуються, потім маса в мультиварці нагрівається до повного розплавлення сиру, переливається в форму і ставиться в холодильник до застигання. Зберігати сир можна в холодильнику протягом 3-4 днів в закритій ємності, щоб не зачерствів.


  • яйце— 1 штука
  • Сир— 400 грам(можна знежирений)
  • спеції— За смаком(мелений червоний перець, чилі, куркума, базилік і т.д.)
  • сіль— За смаком
  • Сода харчова— 0,25 чайних ложки
  • Вершкове масло— 50 грам
Сир плавлений в мультиварці - фото крок 1 Приготуйте необхідні інгредієнти. масло розтопіть. Сир выложите в миску среднего размера.

Сир плавлений в мультиварці - фото крок 2 Все ингредиенты добавляем в миску с творогом.

Сир плавлений в мультиварці - фото крок 3 добре перемішуємо.

Сир плавлений в мультиварці - фото крок 4 Викладаємо в чашу мультиварки, включаем режим "Выпечка". Когда чаша начнёт нагреваться, начинаем периодически помешивать.

Сир плавлений в мультиварці - фото крок 5 Сир начинает плавиться, через 7-10 минут должен полностью расплавиться и сыр станет жидким.

Сир плавлений в мультиварці - фото крок 6 Готовим ёмкость, в которой сыр будет застывать. Чтобы сыр было легче потом выбрать, можно смазать ёмкость подсолнечным маслом. Я использовала пищевую плёнку, выстелила ею ёмкость.

Сир плавлений в мультиварці - фото крок 7 Выливаем в приготовленную форму расплавленный сыр, чекаємо, когда масса остынет и ставим в холодильник на 2 — 3 годину. Когда сыр застыл, вынимаем из формы и можно приступать к лакомству. Смачного!

Подібні рецепти

Сир з риби

«Xarco» класичний з ткемалі

Смачне і ніжне блюдо, в основі якого лежить паштет з будь-якого виду риби,сир і вершкове масло. опис приготування: Обробляємо рибу і обробляв, на філе без шкіри і кісток. Філе прибираємо в холодильник. Кістки і шкіру риби заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і на слабкому вогні провар...

Сир з волоським горіхом в домашніх умовах

Сир з волоським горіхом в домашніх умовах

Хочете здивувати своїх близьких і гостей неймовірно апетитним і оригінальним десертом? Тоді рецепт приготування сиру з волоським горіхом в домашніх умовах обов'язково потрібно повторити. опис приготування: Це дуже швидкий в приготуванні і дуже цікавий варіант поєднання інгредієнтів. Класичний ...

Сир тофу в домашніх умовах

Сир тофу в домашніх умовах

надзвичайно корисний, досить універсально застосовуваний в кулінарії і нескладний у виготовленні — все це сир тофу в домашніх умовах. Хочете спробувати? Вперед на кухню. опис приготування: Рецепт приготування сиру тофу в домашніх умовах зовсім нескладний, так що якщо ви хочете побалувати себе ...

Сир в клярі

Сир в клярі

Це універсальна закуска, яка підійде до будь-якого випадку, і до урочистого фуршету, і до зустрічі з друзями, — дуже смачна і ситна, і неймовірно легка в приготуванні. опис приготування: Якщо ви очікуєте з хвилини на хвилину гостей, а часу на приготування не так вже й багато, то цей простий ре...

Сир, смажений в паніровці

Сир, смажений в паніровці

Смажений в паніровці сир — вишукане й розкішне блюдо. І таке блюдо ви можете покуштувати не в ресторані, а у себе вдома! Ще й друзів пригостити! Смажити можна будь-який м'який сир, раджу смажити камамбер. опис приготування: сир, смажений в паніровці, припаде до душі кожному. Таку закуску можна...