Рецепт Сир з риби

Рецепт Сир з риби
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачне і ніжне блюдо, в основі якого лежить паштет з будь-якого виду риби,сир і вершкове масло.

опис приготування:

Обробляємо рибу і обробляв, на філе без шкіри і кісток. Філе прибираємо в холодильник.

Кістки і шкіру риби заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і на слабкому вогні проварюємо хвилин 30. Для поліпшення смаку додаємо цибулю і корінь петрушки. бульйон проціджуємо.

Філе риби укладаємо одним шаром в неглибоку каструлю, заливаємо гарячим бульйоном так, щоб риба тільки злегка була покрита їм. Доводимо до кипіння, додаємо сіль, перець, лавровий лист і даємо їй покипіти на слабкому вогні хвилин 15-20.

Якщо риба готова, то при проколюванні, вилка вільно увійде в м'якоть.

Готову рибу охолоджуємо, не дістаючи з бульйону.

Охолоджене філе двічі пропускаємо через м'ясорубку або просто дрібно-дрібно перемелює в кухонному комбайні разом з вершковим маслом, дрібно натертим сиром.

Всю масу добре збиваємо за допомогою міксера.

В кінці збивання додаємо гірчицю, червоний мелений перець.

Тепер укладаємо масу на блюдо, надаючи їй форму риби. Зверху наносимо малюнок за допомогою вершкового масла в кондитерському шприці.

Оформляємо блюдо гілочками петрушки і скибочками лимона.

Смачного!


  • риба (будь-яка,Аналогічна лихоманка або НЕК)  — 700 грам
  • вершкове масло— 300 грам
  • сир голландський або швейцарський— 200 грам
  • гірчичний— 120 грам
  • чорний перець— — За смаком
  • перець червоний мелений— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • лавровий лист— 3 штуки
  • петрушка— — За смаком(для прикраси)
  • лимон— 0,5 штуки
Обробляємо рибу і обробляв, на філе без шкіри і кісток. Філе прибираємо в холодильник.

Кістки і шкіру риби заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і на слабкому вогні проварюємо хвилин 30. Для поліпшення смаку додаємо цибулю і корінь петрушки. бульйон проціджуємо.

Філе риби укладаємо одним шаром в неглибоку каструлю, заливаємо гарячим бульйоном так, щоб риба тільки злегка була покрита їм. Доводимо до кипіння, додаємо сіль, перець, лавровий лист і даємо їй покипіти на слабкому вогні хвилин 15-20.

Якщо риба готова, то при проколюванні, вилка вільно увійде в м'якоть.

Готову рибу охолоджуємо, не дістаючи з бульйону.

Охолоджене філе двічі пропускаємо через м'ясорубку або просто дрібно-дрібно перемелює в кухонному комбайні разом з вершковим маслом, дрібно натертим сиром.

Всю масу добре збиваємо за допомогою міксера.

В кінці збивання додаємо гірчицю, червоний мелений перець.

Тепер укладаємо масу на блюдо, надаючи їй форму риби. Зверху наносимо малюнок за допомогою вершкового масла в кондитерському шприці.

Оформляємо блюдо гілочками петрушки і скибочками лимона.

Смачного!


Подібні рецепти

Сир, смажений в паніровці

Сир «сир» з 2-х інгредієнтів

Смажений в паніровці сир — вишукане й розкішне блюдо. І таке блюдо ви можете покуштувати не в ресторані, а у себе вдома! Ще й друзів пригостити! Смажити можна будь-який м'який сир, раджу смажити камамбер. опис приготування: сир, смажений в паніровці, припаде до душі кожному. Таку закуску можна...

Сир до пива в мікрохвильовці

Сир до пива в мікрохвильовці

Пропоную рецепт приготування сиру до пива в мікрохвильовці. Така закуска не в змозі залишити байдужими хоч кого-небудь. Спробуйте, не пошкодуєте, такою смачною закуски ви точно не їли! опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати сир до пива в мікрохвильовці. Смачна і ситна закуска в...

Сир плавлений в мультиварці

Сир плавлений в мультиварці

Хочу запропонувати приготувати сир плавлений в мультиварці в домашніх умовах. У нас такий сир любить вся сім'я. В мультиварці готувати дуже швидко, сир виходить ніжним і м'яким. опис приготування: Готуватися сир дуже просто — всі продукти перемішуються, потім маса в мультиварці нагрівається до...

Сир з волоським горіхом в домашніх умовах

Сир з волоським горіхом в домашніх умовах

Хочете здивувати своїх близьких і гостей неймовірно апетитним і оригінальним десертом? Тоді рецепт приготування сиру з волоським горіхом в домашніх умовах обов'язково потрібно повторити. опис приготування: Це дуже швидкий в приготуванні і дуже цікавий варіант поєднання інгредієнтів. Класичний ...

Сир тофу в домашніх умовах

Сир тофу в домашніх умовах

надзвичайно корисний, досить універсально застосовуваний в кулінарії і нескладний у виготовленні — все це сир тофу в домашніх умовах. Хочете спробувати? Вперед на кухню. опис приготування: Рецепт приготування сиру тофу в домашніх умовах зовсім нескладний, так що якщо ви хочете побалувати себе ...