Рецепт Сирбушка

Рецепт Сирбушка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
На вулиці приголомшлива погода, від цього піднімається і настрій, а щоб воно було ще краще треба приготувати на обід що-небудь смачне і незвичайне — сьогодні у нас в меню Сирбушка!

опис приготування:

Кожна хороша господиня повинна в своєму арсеналі мати кілька рецептів приготування супів. У мене, наприклад, є варіанти на всі випадки життя: і з м'ясом, і овочеві, і рибні, пісні — загалом, на будь-який смак! Ну а сьогодні я поділюся з вами простим рецептом приготування Сирбушка — національного молдавського супу, який раніше готували пастухам. У нього просто приголомшливий смак, несхожий ні на що, тому що одним з основних компонентів цього супчика є сироватка, вона то робить його таким неповторним. В іншому приготувати такий супчик дуже просто, і зараз я розповім вам, як зробити сирбушку — незвичайний і неймовірно смачний суп.

  • сироватка— 1 Склянка
  • вода— 3 склянки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки(1 — в бульйон, 1 — в суп)
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 3 штуки
  • Корінь петрушки— 1 штука
  • заголовок Бондюель— 2 Ст. ложки
  • Koriandr— 4-5 штук
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • Перець чорний горошком— 4-5 штук
  • зелень свіжа— За смаком
  • сіль— За смаком
Сирбушка - фото крок 1 Для початку нам необхідно приготує овочевий бульйон. Для цього ми кладемо в каструльку одну цибулину, морква, корінь петрушки, чорний перець горошком. Ставимо каструлю на повільний вогонь і варимо 30-50 хвилин після закипання. Після закінчення часу овочі виймаємо, а бульйон проціджуємо.

Сирбушка - фото крок 2 Ставимо бульйон знову на вогонь і викладаємо в нього нарізаний невеликими кубиками ріпчасту цибулю.

Сирбушка - фото крок 3 через хвилин 5 додаємо нарізану скибочками картоплю і варимо його до повної готовності.

Сирбушка - фото крок 4 Потім ми відливаємо трохи бульйону в чашку, а коли він трохи охолоне, розводимо в ньому кукурудзяну муку.

Сирбушка - фото крок 5 Після того як картопля приготується, ми додаємо в суп сироватку, розведену кукурудзяну муку. Ставимо на вогонь, а коли рідина закипить, всипаємо подрібнену зелень і розтертий коріандр, солимо, перемішуємо і знімаємо суп з вогню. Сирбушка готова, і тепер її можна спробувати. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Легкий салат з буряком

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...