Рецепт Сирбушка
На вулиці приголомшлива погода, від цього піднімається і настрій, а щоб воно було ще краще треба приготувати на обід що-небудь смачне і незвичайне — сьогодні у нас в меню Сирбушка!
опис приготування:
Кожна хороша господиня повинна в своєму арсеналі мати кілька рецептів приготування супів. У мене, наприклад, є варіанти на всі випадки життя: і з м'ясом, і овочеві, і рибні, пісні — загалом, на будь-який смак! Ну а сьогодні я поділюся з вами простим рецептом приготування Сирбушка — національного молдавського супу, який раніше готували пастухам. У нього просто приголомшливий смак, несхожий ні на що, тому що одним з основних компонентів цього супчика є сироватка, вона то робить його таким неповторним. В іншому приготувати такий супчик дуже просто, і зараз я розповім вам, як зробити сирбушку — незвичайний і неймовірно смачний суп.
- сироватка— 1 Склянка
- вода— 3 склянки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки(1 — в бульйон, 1 — в суп)
- морква— 1 штука
- Картопля— 3 штуки
- Корінь петрушки— 1 штука
- заголовок Бондюель— 2 Ст. ложки
- Koriandr— 4-5 штук
- Лавровий лист— 2-3 штук
- Перець чорний горошком— 4-5 штук
- зелень свіжа— За смаком
- сіль— За смаком
Ставимо бульйон знову на вогонь і викладаємо в нього нарізаний невеликими кубиками ріпчасту цибулю.
через хвилин 5 додаємо нарізану скибочками картоплю і варимо його до повної готовності.
Потім ми відливаємо трохи бульйону в чашку, а коли він трохи охолоне, розводимо в ньому кукурудзяну муку.
Після того як картопля приготується, ми додаємо в суп сироватку, розведену кукурудзяну муку. Ставимо на вогонь, а коли рідина закипить, всипаємо подрібнену зелень і розтертий коріандр, солимо, перемішуємо і знімаємо суп з вогню. Сирбушка готова, і тепер її можна спробувати. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Легкий салат з буряком
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...