Рецепт Сирна і м'ясна нарізка

Час приготування: 15 хв.
Завжди приємно сідати за обідній стіл, який якось оригінально прикрашений. Багато в чому через сервіровки і прикрас ми любимо вечеряти в ресторанах. Але ресторан можна влаштувати будинку!
кількість порцій: 1
Спочатку викладаємо основу. У одного шматочка потрібно відняти напівовальну частина зверху. Вирізати дві крапельки — лапки з твердого сиру (краще нарізаний на слайси).
Викласти круглі шматочки сиру — пір'ячко сови.
Додаємо солями поверху першого ряду сиру
Виклавши кілька рядів сиру і ковбаси, додаємо крила — з того ж сиру, що і лежить в основі. У центр можна укласти трикутничок-ніс з шинки.
Робимо очі з помаранчевого твердого сиру і зверху кладемо оливки.
Завжди приємно сідати за обідній стіл, який якось оригінально прикрашений. Багато в чому через сервіровки і прикрас ми любимо вечеряти в ресторанах. Але ресторан можна влаштувати будинку!
кількість порцій: 1
- сирна нарізка— 200 грам
- Різнобарвний круглий сир— 200 грам
- Твердий оранжевий сир (нарізкою) — 100 грам
- ковбаса салямі— 200 грам
- оливки— 2 штуки




