Рецепт Сирна паста, запечена в духовці
сирна паста, запечена в духовці — просте традиційне італійське блюдо. За смаком нагадує вегетаріанську лазанью, однак готується набагато простіше.
опис приготування:
Люблю італійську кухню за те, що в ній унікальним чином поєднується простота приготування і видатний за смаковими якостями результат. Ось і сирна паста, запечена в духовці — просте (навіть в якійсь мірі примітивне) в приготуванні, але нереально смачна страва. Особливо якщо сир брати не з дешевих, а який-небудь хороший, справжній пармезан. Дарма що страви без м'ясо — з'їдають з величезним задоволенням навіть м'ясоїди!
- макарони (пружинки / спіральки) — 200 грам
- Червоний болгарський перець— 2 штуки
- Томати у власному соку— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Прованські трави— 1 Ст. ложка
- Червоний перець чилі— — За смаком
- Сіль і чорний перець— — За смаком
- пармезан— 100 грам
- моцарелла— 50 грам
Очищений і крупно нарізаний болгарський перець запікаємо 10-15 хвилин при 200 градусах.
Подрібнюємо запечені перці в блендері до однорідності.
Цибулю і часник обсмажуємо в оливковій олії до м'якості, потім вливаємо перцеву масу і тушкуємо 5 хвилин на середньому вогні, помішуючи.
Додаємо відварені макарони і спеції. Перемішуємо і знімаємо з вогню.
Додаємо половину сиру, перемішуємо.
Викладаємо макаронну суміш у вогнетривкий посуд, злегка змащену маслом. Зверху посипаємо сиром, що залишився і викладаємо кульки моцарели.
запікаємо близько 5 хвилин при 180 градусах — до появи красивою, м'якої сирної скоринки. Подаємо негайно.
приємного апетиту, друзі!
Подібні рецепти
Пасха сирна запечена
Рецепт приготування італійських макаронів з сиром. кількість порцій: 1-2 зелений перець— 1/2 склянки(нарізати) вершкове масло— 1 Ст. ложка оливкова олія— 2 Ст. ложки яйця— 6 штук сир пармезан— 1 Склянка базилік— 1/2 чайних ложки сіль— 1 штука чорний перець— 1 штука локшина— 350 грам(відварити) ...
Сирна паста
Дуже легкий рецепт пасти з сиру, лука, часнику і зелені. Дуже смачно з тостами! кількість порцій: 5 вершковий сир— 250 грам Luk-salotų— 1 штука часник— 1 зубчик пучок зеленого лука— 1 штука пучок петрушки— 1 штука сіль, перець— — За смаком Розім'яти сир виделкою до пасти. Дрібно н...
Сирна і м'ясна нарізка
Завжди приємно сідати за обідній стіл, який якось оригінально прикрашений. Багато в чому через сервіровки і прикрас ми любимо вечеряти в ресторанах. Але ресторан можна влаштувати будинку! кількість порцій: 1 сирна нарізка— 200 грам Різнобарвний круглий сир— 200 грам Твердий оранжевий сир (наріз...
Сирна і рибна закуска
Дві абсолютно різні закуски стануть прикрасою столу і напевно сподобаються тим, хто не любить проводити багато часу біля плити. Особливо цей рецепт може стати в нагоді, якщо нагрянуть неждані гості опис приготування: Декілька порад, як приготувати сирну і рибну закуски: Кріпс можна купити в бу...
Сирна лазіння
Смачне італійське блюдо можна приготувати з різною начинкою. Одна з найпростіших — сирна. Ця страва готується легко і виходить ніжним і ситним. Відмінний варіант для вегетаріанського обіду. опис приготування: Це італійське блюдо дуже популярно. Лазанью готують з різною начинкою: м'ясної, овоче...