Рецепт Сирний суп з копченими реберцями

Рецепт Сирний суп з копченими реберцями
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
суп — обов'язковий атрибут обіднього столу. У скарбничку вашого обіднього меню додайте сирний суп з копченими реберцями. Це новий погляд на ситний суп з м'ясом, який готувати просто!

опис приготування:

Як приготувати сирний суп з копченими реберцями?

1. Візьміть велику каструлю (з 3 L), викладіть в неї реберця. залийте водою — приблизно 2-2,5 L.

2. Часник почистіть і наріжте пластинками, додайте в воду до реберцям і ставте на вогонь. Доводимо до кипіння.

3. Поки наша вода закипає, займемося іншими складовими супчика. Отже, морквину, коріння петрушки і селери промийте, чистий. Потріть коріння петрушки і селери на крупній буряковій тертці. Моркву наріжте кружальцями.

4. Лук-пориста очистити від листя verhnego. Поріжте кружечками уздовж, можна і полукружкамі, якщо порей — товстий.

5. Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками.

6. Перлову крупу промийте.

7. М'ясо після закипання варіть на повільному вогні протягом 50 хвилин. Потім м'ясо виберіть. якщо бажаєте, штам бульйону. Потім знову поверніть на плиту.

8. У бульйон викладіть все приготовані овочі і перлову крупу, реберця зніміть з кісточки і також поверніть в каструлю. Варіть на середньо-слабкому вогні хвилин 20, до готовності овочів — картоплі і моркви, в першу чергу.

9. В самому кінці додайте подрібнений ножем плавлений сирок і петрушку. розмішайте.

Сирний суп з копченими реберцями готовий!

Смачного!

  • копчені реберця— 600 грам
  • Приправа універсальна з сіллю— 2 Ст. ложки
  • Перець чорний горошком— 5-6 штук
  • перець духмяний— 4 штуки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • морквина— 2 штуки
  • Корінь петрушки— 1 штука(середнього розміру)
  • Корінь селери— 1/4 штуки(маленький корінь)
  • картопля— 3 штуки(середнього розміру)
  • Лук-пориста, стебло— 1/2 штуки
  • Перлова крупа— 1/2 склянки
  • сирок плавлений— 1-2 штук
  • петрушка свіжа— — За смаком
Як приготувати сирний суп з копченими реберцями?

1. Візьміть велику каструлю (з 3 L), викладіть в неї реберця. залийте водою — приблизно 2-2,5 L.

2. Часник почистіть і наріжте пластинками, додайте в воду до реберцям і ставте на вогонь. Доводимо до кипіння.

3. Поки наша вода закипає, займемося іншими складовими супчика. Отже, морквину, коріння петрушки і селери промийте, чистий. Потріть коріння петрушки і селери на крупній буряковій тертці. Моркву наріжте кружальцями.

4. Лук-пориста очистити від листя verhnego. Поріжте кружечками уздовж, можна і полукружкамі, якщо порей — товстий.

5. Картопля почистіть, помийте, наріжте кубиками.

6. Перлову крупу промийте.

7. М'ясо після закипання варіть на повільному вогні протягом 50 хвилин. Потім м'ясо виберіть. якщо бажаєте, штам бульйону. Потім знову поверніть на плиту.

8. У бульйон викладіть все приготовані овочі і перлову крупу, реберця зніміть з кісточки і також поверніть в каструлю. Варіть на середньо-слабкому вогні хвилин 20, до готовності овочів — картоплі і моркви, в першу чергу.

9. В самому кінці додайте подрібнений ножем плавлений сирок і петрушку. розмішайте.

Сирний суп з копченими реберцями готовий!

Смачного!

Подібні рецепти

Сирний суп з реберцями

Дуже смачний гороховий суп з копченими реберцями

Ніколи б не подумала, що сирний суп з копченими реберцями такий смачний, вперше спробувала його в гостях і вирішила розповісти вам як приготувати сирний суп з копченими реберцями опис приготування: В такому супі реберця можна замінити на креветки і вийде зовсім інший смак. Свинячі реберця— ...

Сирний суп з твердого сиру

Сирний суп з твердого сиру

Цей сирний суп краще готувати в холодну пору року, адже він виходить досить калорійним і з насиченим смаком. Рецепт приготування нескладний, і часу на підготовку у вас піде зовсім небагато. опис приготування: Сирні супчики можна приготувати з будь-яких видів сиру. Але найчастіше ми готуємо їх ...

Сирний суп з брокколі

Сирний суп з брокколі

показую, як приготувати дуже ситний сирний суп з брокколі. Такий суп можна сміливо подавати і як першу страву на званій вечері, і в звичайні будні дні. Смачно і дуже ситно. опис приготування: Сирний суп — варіант приготування першої страви основним інгредієнтом якого є сир. Розплавлений сир на...

Сирний суп з галушками

Сирний суп з галушками

Такий супчик - це гідний супротивник усіма коханому грибного супу, супу з фрикадельками або домашньою локшиною. смачне, легке і ситне блюдо. розповім, як приготувати сирний суп з галушками. опис приготування: Для галушок можна використовувати вершковий сир: плавлений або твердий. Галушки в суп...

Сирний крем-суп з печерицями

Сирний крем-суп з печерицями

Урізноманітнити обіднє меню пропоную дуже простеньким, швидким у приготуванні, в міру ситним блюдом. Хочу розповісти, як приготувати сирний крем-суп з печерицями. Від нього неможливо відірватися. опис приготування: Приготувати сирний крем-суп з печерицями в домашніх умовах можна з плавленим си...