Рецепт Сирний язик

Рецепт Сирний язик
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 4 г. 5 хв. Телячий язик і сир — це чудове поєднання! Якщо ви ніколи не пробували, то знайомтеся з покроковим рецептом сирного мови. Я впевнена, що вам обов'язково сподобається це блюдо!

опис приготування:

Сирний мова має одне дуже цікаве властивість — він смачний як гарячий, так і холодний. Блюдо готується досить легко, якщо не брати до уваги варіння самої мови (його адже можна купити вже обробленим в магазині). Але якщо ви все таки беретеся самостійно відварювати мову, то дам одну пораду. Варити мову потрібно близько 3-4 годин до стану, коли його шкура буде легко проколювати виделкою, а також легко відходити. Бажаю удачі в приготуванні!  
  • Яловичий язик— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Помідори черрі— 400 грам
  • сир— 150 грам
  • крем— 4 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • сіль, перець— — За смаком
сирний мову - фото крок 1 Язык тщательно с солью и ножом вычистить, укласти в каструлю, залить водой и поставить на сильный огонь. Воду слить и залить новой, огонь уменьшить до среднего. После того как вода вновь закипит, додати цибулю і моркву. Варить не менее 3 годин на повільному вогні. сирний мову - фото крок 2 После того как язык отварили, перекладываем его в сосуд с холодной водой, держим там несколько минут, а затем снимаем с него шкуру. сирний мову - фото крок 3 Язык нарезать на порционные кусочки. сирний мову - фото крок 4 Язык выложить на противень, посоливши. сирний мову - фото крок 5 Затем на мясо выложить слой лука. сирний мову - фото крок 6 Поверх лука выложить помидоры. сирний мову - фото крок 7 Сверху добавить слой из сметанно-сырной смеси. сирний мову - фото крок 8 Блюдо отправить в предварительно разогретую до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

Подібні рецепти

Морський язик смажений

Паста з тунцем в вершковому соусі

Морська мова — це риба відноситься до загону камбалообразних. Якщо до створення страви з неї підійти правильно, то вийде дуже ніжна текстура з приємним смаком. І зробити його просто. Вчіться! опис приготування: Вам буде легко підібрати гарнір для цієї варіації. Це може бути: картопляне пюре, м...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Морський язик в клярі

Морський язик в клярі

Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...

Тещин язик

Тещин язик

Тещин язик — смачна закуска з баклажанів і помідорів. Таке нестандартне назву закуска придбала, не через фізичного подібності, а в значенні схожості зі стилем або стилем тещі:) опис приготування: Рецепт з даними пропорціями інгредієнтів розрахований на 1-2 порції, тому якщо ви готуєте Тещин яз...

Морський язик на сковороді

Морський язик на сковороді

До смішного просте і швидке в приготуванні рибна страва. Ви зможете зробити його всього за 10-15 хвилин. підкажу варіант, як приготувати морський язик на сковороді, що подаю з легким соусом. опис приготування: Замість морського язика можна обсмажити камбалу, тріску або філе іншої білої морсько...