Рецепт Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт.
опис приготування:
розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу:
1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече.
2. Гречку перекладіть в чашу кухонного комбайна і зовсім небагато (буквально на пару оборотів) перемолу її.
3. Додайте до гречки мигдальне молоко, кленовий сироп, корицю, ваніль,насіння льону і зовсім трохи солі. Перемелюють все в комбайні, поки маса не вийде однорідної. Тільки не перестарайтеся, нам не потрібно пюре, повинні залишитися частинки інгредієнтів.
4. Отриману кашу розкладіть порційно.
5. Візьміть улюблені фрукти (наприклад - банани або яблука), подрібніть їх також в комбайні. Потім додайте фрукти в уже готову кашу.
Смачного!
- Сырая гречневая крупа— 200 грам(зелена)
- мигдальне молоко— 1 Склянка
- Кленовий сироп— 1/4 склянки
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- ваніль— За смаком(я использовала ванильный экстракт, 1 середня лінія)
- Насіння льону— 1 Ст. ложка
- Морська сіль— 1 щіпка
- фрукти— За смаком
1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече.
2. Гречку перекладіть в чашу кухонного комбайна і зовсім небагато (буквально на пару оборотів) перемолу її.
3. Додайте до гречки мигдальне молоко, кленовий сироп, корицю, ваніль,насіння льону і зовсім трохи солі. Перемелюють все в комбайні, поки маса не вийде однорідної. Тільки не перестарайтеся, нам не потрібно пюре, повинні залишитися частинки інгредієнтів.
4. Отриману кашу розкладіть порційно.
5. Візьміть улюблені фрукти (наприклад - банани або яблука), подрібніть їх також в комбайні. Потім додайте фрукти в уже готову кашу.
Смачного!
Подібні рецепти
Гречана каша (простий рецепт)
У міру гостра аджика з сирих овочів в тепловій обробці не потребує. Відмінно зберігається в холодильнику, завдяки корені хрону в складі. опис приготування: Овочі для аджики ретельно миємо, адже вони не будуть піддаватися тепловій обробці. З кореня хрону необхідно зняти частину шкірки. Все скла...
Сироедческая халва
Халва - улюблене східне ласощі. Вона смачна і дуже корисна для організму. Чули про рецепт, як приготувати сироедческую халву? Читайте і пробуйте приготувати її самостійно. опис приготування: Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них н...
Сироедческая піца
Сироедческая кухня - прекрасний спосіб урізноманітнити повсякденне меню новими блюдами. Пропоную вам спробувати сиродеческую піцу. опис приготування: Приготування можна розділити на три етапи: корж, соус і збірка піци. Нижче я розповім докладніше, як приготувати сироедческую піцу. В якості нач...
Сироедческая кабачкова ікра
За смаком дуже навіть схоже на звичайну кабачкову ікру, тільки ця набагато корисніше! Довго не зберігається, тому готуйте безпосередньо до подачі на стіл. опис приготування: Готуватися ікра дуже просто. Всі овочі потрібно вимити і очистити. Складаємо все в комбайн і подрібнюємо. Сироедческая і...
Сироедческая морквина по-корейськи
приготуємо морквину. Зазвичай я її готую з киплячим маслом, але цей рецепт простіший, зате морква виходить не менш смачна. опис приготування: Таку моркву можна використовувати для приготування салатів, рулетів та інших страв, але і сама морквина - цілком самостійне блюдо. універсальне. моркв...