Рецепт Сироедческая гречана каша

Рецепт Сироедческая гречана каша
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 15 хв.
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт.

опис приготування:

розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу:

1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече.

2. Гречку перекладіть в чашу кухонного комбайна і зовсім небагато (буквально на пару оборотів) перемолу її.

3. Додайте до гречки мигдальне молоко, кленовий сироп, корицю, ваніль,насіння льону і зовсім трохи солі. Перемелюють все в комбайні, поки маса не вийде однорідної. Тільки не перестарайтеся, нам не потрібно пюре, повинні залишитися частинки інгредієнтів.

4. Отриману кашу розкладіть порційно.

5. Візьміть улюблені фрукти (наприклад - банани або яблука), подрібніть їх також в комбайні. Потім додайте фрукти в уже готову кашу.

Смачного!


  • Сырая гречневая крупа— 200 грам(зелена)
  • мигдальне молоко— 1 Склянка
  • Кленовий сироп— 1/4 склянки
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • ваніль— За смаком(я использовала ванильный экстракт, 1 середня лінія)
  • Насіння льону— 1 Ст. ложка
  • Морська сіль— 1 щіпка
  • фрукти— За смаком
розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу:

1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече.

2. Гречку перекладіть в чашу кухонного комбайна і зовсім небагато (буквально на пару оборотів) перемолу її.

3. Додайте до гречки мигдальне молоко, кленовий сироп, корицю, ваніль,насіння льону і зовсім трохи солі. Перемелюють все в комбайні, поки маса не вийде однорідної. Тільки не перестарайтеся, нам не потрібно пюре, повинні залишитися частинки інгредієнтів.

4. Отриману кашу розкладіть порційно.

5. Візьміть улюблені фрукти (наприклад - банани або яблука), подрібніть їх також в комбайні. Потім додайте фрукти в уже готову кашу.

Смачного!


Подібні рецепти

Сироедческая аджика

Гречана каша (простий рецепт)

У міру гостра аджика з сирих овочів в тепловій обробці не потребує. Відмінно зберігається в холодильнику, завдяки корені хрону в складі. опис приготування: Овочі для аджики ретельно миємо, адже вони не будуть піддаватися тепловій обробці. З кореня хрону необхідно зняти частину шкірки. Все скла...

Сироедческая халва

Сироедческая халва

Халва - улюблене східне ласощі. Вона смачна і дуже корисна для організму. Чули про рецепт, як приготувати сироедческую халву? Читайте і пробуйте приготувати її самостійно. опис приготування: Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них н...

Сироедческая піца

Сироедческая піца

Сироедческая кухня - прекрасний спосіб урізноманітнити повсякденне меню новими блюдами. Пропоную вам спробувати сиродеческую піцу. опис приготування: Приготування можна розділити на три етапи: корж, соус і збірка піци. Нижче я розповім докладніше, як приготувати сироедческую піцу. В якості нач...

Сироедческая кабачкова ікра

Сироедческая кабачкова ікра

За смаком дуже навіть схоже на звичайну кабачкову ікру, тільки ця набагато корисніше! Довго не зберігається, тому готуйте безпосередньо до подачі на стіл. опис приготування: Готуватися ікра дуже просто. Всі овочі потрібно вимити і очистити. Складаємо все в комбайн і подрібнюємо. Сироедческая і...

Сироедческая морквина по-корейськи

Сироедческая морквина по-корейськи

приготуємо морквину. Зазвичай я її готую з киплячим маслом, але цей рецепт простіший, зате морква виходить не менш смачна. опис приготування: Таку моркву можна використовувати для приготування салатів, рулетів та інших страв, але і сама морквина - цілком самостійне блюдо. універсальне. моркв...