Рецепт Сироедческая халва

Рецепт Сироедческая халва
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Халва - улюблене східне ласощі. Вона смачна і дуже корисна для організму. Чули про рецепт, як приготувати сироедческую халву? Читайте і пробуйте приготувати її самостійно.

опис приготування:

Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них не містяться шкідливі інгредієнти. Готується таке блюдо дуже просто: всі інгредієнти змішуємо в мисці, надаємо їм потрібну форму і відправляємо в холодильник. Зберігати халву можна кілька днів і подавати до чаю або інших напоїв.

1. Насіння беремо очищені або купуємо звичайні і очищаємо самостійно. Обов'язково підсушують зерна, для цього можна скористатися духовкою, мікрохвильовою піччю або звичайною сковородою.

2. сухофрукти (фініки і родзинки) насипаємо в миску і заливаємо теплою водою, щоб вона повністю покрила їх. Ми залишаємо так на півгодини, після чого промиваємо їх холодною водою і трохи віджимаємо від зайвої вологи.

3. Підсушені зерна подрібнюємо в блендері, а якщо його немає, то загортаємо в рушник і подрібнюємо їх качалкою. Фініки також подрібнюємо в блендері або за допомогою ножа (вручну буде набагато довше).

4. У мисці змішуємо всі сухофрукти, формуємо з них "; ковбасу ";, цукерки або надаємо їм будь-яку іншу форму (по бажанню). Якщо халва не тримається, додаємо трохи меду.

5. Відправляємо халву в холодильник приблизно на 1 час, після чого подаємо її до столу. Смачного!


  • Очищенные зерна семечек— 250 грам
  • фініки— 125 грам
  • Ізюм— 125 грам
  • мед— За смаком
Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них не містяться шкідливі інгредієнти. Готується таке блюдо дуже просто: всі інгредієнти змішуємо в мисці, надаємо їм потрібну форму і відправляємо в холодильник. Зберігати халву можна кілька днів і подавати до чаю або інших напоїв.

1. Насіння беремо очищені або купуємо звичайні і очищаємо самостійно. Обов'язково підсушують зерна, для цього можна скористатися духовкою, мікрохвильовою піччю або звичайною сковородою.

2. сухофрукти (фініки і родзинки) насипаємо в миску і заливаємо теплою водою, щоб вона повністю покрила їх. Ми залишаємо так на півгодини, після чого промиваємо їх холодною водою і трохи віджимаємо від зайвої вологи.

3. Підсушені зерна подрібнюємо в блендері, а якщо його немає, то загортаємо в рушник і подрібнюємо їх качалкою. Фініки також подрібнюємо в блендері або за допомогою ножа (вручну буде набагато довше).

4. У мисці змішуємо всі сухофрукти, формуємо з них "; ковбасу ";, цукерки або надаємо їм будь-яку іншу форму (по бажанню). Якщо халва не тримається, додаємо трохи меду.

5. Відправляємо халву в холодильник приблизно на 1 час, після чого подаємо її до столу. Смачного!


Подібні рецепти

Сироедческая аджика

Халва з манки

У міру гостра аджика з сирих овочів в тепловій обробці не потребує. Відмінно зберігається в холодильнику, завдяки корені хрону в складі. опис приготування: Овочі для аджики ретельно миємо, адже вони не будуть піддаватися тепловій обробці. З кореня хрону необхідно зняти частину шкірки. Все скла...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сироедческая піца

Сироедческая піца

Сироедческая кухня - прекрасний спосіб урізноманітнити повсякденне меню новими блюдами. Пропоную вам спробувати сиродеческую піцу. опис приготування: Приготування можна розділити на три етапи: корж, соус і збірка піци. Нижче я розповім докладніше, як приготувати сироедческую піцу. В якості нач...

Сироедческая кабачкова ікра

Сироедческая кабачкова ікра

За смаком дуже навіть схоже на звичайну кабачкову ікру, тільки ця набагато корисніше! Довго не зберігається, тому готуйте безпосередньо до подачі на стіл. опис приготування: Готуватися ікра дуже просто. Всі овочі потрібно вимити і очистити. Складаємо все в комбайн і подрібнюємо. Сироедческая і...

Сироедческая морквина по-корейськи

Сироедческая морквина по-корейськи

приготуємо морквину. Зазвичай я її готую з киплячим маслом, але цей рецепт простіший, зате морква виходить не менш смачна. опис приготування: Таку моркву можна використовувати для приготування салатів, рулетів та інших страв, але і сама морквина - цілком самостійне блюдо. універсальне. моркв...