Рецепт Сироедческая халва
Халва - улюблене східне ласощі. Вона смачна і дуже корисна для організму. Чули про рецепт, як приготувати сироедческую халву? Читайте і пробуйте приготувати її самостійно.
опис приготування:
Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них не містяться шкідливі інгредієнти. Готується таке блюдо дуже просто: всі інгредієнти змішуємо в мисці, надаємо їм потрібну форму і відправляємо в холодильник. Зберігати халву можна кілька днів і подавати до чаю або інших напоїв.
1. Насіння беремо очищені або купуємо звичайні і очищаємо самостійно. Обов'язково підсушують зерна, для цього можна скористатися духовкою, мікрохвильовою піччю або звичайною сковородою.
2. сухофрукти (фініки і родзинки) насипаємо в миску і заливаємо теплою водою, щоб вона повністю покрила їх. Ми залишаємо так на півгодини, після чого промиваємо їх холодною водою і трохи віджимаємо від зайвої вологи.
3. Підсушені зерна подрібнюємо в блендері, а якщо його немає, то загортаємо в рушник і подрібнюємо їх качалкою. Фініки також подрібнюємо в блендері або за допомогою ножа (вручну буде набагато довше).
4. У мисці змішуємо всі сухофрукти, формуємо з них "; ковбасу ";, цукерки або надаємо їм будь-яку іншу форму (по бажанню). Якщо халва не тримається, додаємо трохи меду.
5. Відправляємо халву в холодильник приблизно на 1 час, після чого подаємо її до столу. Смачного!
- Очищенные зерна семечек— 250 грам
- фініки— 125 грам
- Ізюм— 125 грам
- мед— За смаком
1. Насіння беремо очищені або купуємо звичайні і очищаємо самостійно. Обов'язково підсушують зерна, для цього можна скористатися духовкою, мікрохвильовою піччю або звичайною сковородою.
2. сухофрукти (фініки і родзинки) насипаємо в миску і заливаємо теплою водою, щоб вона повністю покрила їх. Ми залишаємо так на півгодини, після чого промиваємо їх холодною водою і трохи віджимаємо від зайвої вологи.
3. Підсушені зерна подрібнюємо в блендері, а якщо його немає, то загортаємо в рушник і подрібнюємо їх качалкою. Фініки також подрібнюємо в блендері або за допомогою ножа (вручну буде набагато довше).
4. У мисці змішуємо всі сухофрукти, формуємо з них "; ковбасу ";, цукерки або надаємо їм будь-яку іншу форму (по бажанню). Якщо халва не тримається, додаємо трохи меду.
5. Відправляємо халву в холодильник приблизно на 1 час, після чого подаємо її до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Кекс з цукіні і персиками
У міру гостра аджика з сирих овочів в тепловій обробці не потребує. Відмінно зберігається в холодильнику, завдяки корені хрону в складі. опис приготування: Овочі для аджики ретельно миємо, адже вони не будуть піддаватися тепловій обробці. З кореня хрону необхідно зняти частину шкірки. Все скла...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сироедческая піца
Сироедческая кухня - прекрасний спосіб урізноманітнити повсякденне меню новими блюдами. Пропоную вам спробувати сиродеческую піцу. опис приготування: Приготування можна розділити на три етапи: корж, соус і збірка піци. Нижче я розповім докладніше, як приготувати сироедческую піцу. В якості нач...
Сироедческая кабачкова ікра
За смаком дуже навіть схоже на звичайну кабачкову ікру, тільки ця набагато корисніше! Довго не зберігається, тому готуйте безпосередньо до подачі на стіл. опис приготування: Готуватися ікра дуже просто. Всі овочі потрібно вимити і очистити. Складаємо все в комбайн і подрібнюємо. Сироедческая і...
Сироедческая морквина по-корейськи
приготуємо морквину. Зазвичай я її готую з киплячим маслом, але цей рецепт простіший, зате морква виходить не менш смачна. опис приготування: Таку моркву можна використовувати для приготування салатів, рулетів та інших страв, але і сама морквина - цілком самостійне блюдо. універсальне. моркв...