Рецепт Сироедческая піца
Сироедческая кухня - прекрасний спосіб урізноманітнити повсякденне меню новими блюдами. Пропоную вам спробувати сиродеческую піцу.
опис приготування:
Приготування можна розділити на три етапи: корж, соус і збірка піци. Нижче я розповім докладніше, як приготувати сироедческую піцу. В якості начинки можна використовувати будь-які овочі і зелень на ваш смак. Ще можна додати сирі шампіньйони. Замість лляних насіннячок можна взяти соняшникове насіння або зелену гречку. Тонкий хрусткий корж, горіховий соус і начинка з соковитих свіжих овочів. Блюдо відмінно підійде для легкого перекусу, беріть на замітку!
- Кабачок— 1 штука
- лляні насіння— 4-5 Ст. ложок
- кешью— 50 грам
- вода— 120 мілілітрів
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- куркума— 1 щіпка
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком
- помідори— 1-2 штук
- Перець болгарський— 1/2 штуки
- морква— 1/2 штуки
- шпинат— За смаком
Кабачок натріть на крупній тертці. Додати сіль, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин. Потім відіжміть зайву рідину.
Насіння льону подрібніть в кавомолці. додайте льон, сіль і перець до тертого кабачку. Вимісити до однорідної маси.
Викладіть масу рівним шаром на пергамент або силіконовий килимок. сформуйте коло. Заздалегідь розділіть ножем піцу на 4 або 6 шматочків. Сушіть корж в духовці або дегідратором 10-12 годин при температурі 40 градусів.
Горіхи кешью замочіть на пару годин у воді. злийте воду, промийте горіхи. Блендером подрібніть їх разом з водою, лимонним соком, сіллю, перцем і куркумою до однорідного соусу.
Коли корж висохне, рясно змастіть шматочки соусом з кешью.
Зверху додайте довільно нарізані овочі і шпинат. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Сиродеческая піца готова, смачного!
Подібні рецепти
Піца класична рецепт
У міру гостра аджика з сирих овочів в тепловій обробці не потребує. Відмінно зберігається в холодильнику, завдяки корені хрону в складі. опис приготування: Овочі для аджики ретельно миємо, адже вони не будуть піддаватися тепловій обробці. З кореня хрону необхідно зняти частину шкірки. Все скла...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сироедческая халва
Халва - улюблене східне ласощі. Вона смачна і дуже корисна для організму. Чули про рецепт, як приготувати сироедческую халву? Читайте і пробуйте приготувати її самостійно. опис приготування: Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них н...
Сироедческая кабачкова ікра
За смаком дуже навіть схоже на звичайну кабачкову ікру, тільки ця набагато корисніше! Довго не зберігається, тому готуйте безпосередньо до подачі на стіл. опис приготування: Готуватися ікра дуже просто. Всі овочі потрібно вимити і очистити. Складаємо все в комбайн і подрібнюємо. Сироедческая і...
Сироедческая морквина по-корейськи
приготуємо морквину. Зазвичай я її готую з киплячим маслом, але цей рецепт простіший, зате морква виходить не менш смачна. опис приготування: Таку моркву можна використовувати для приготування салатів, рулетів та інших страв, але і сама морквина - цілком самостійне блюдо. універсальне. моркв...