Рецепт Сироедческая піца

Рецепт Сироедческая піца
Кількість порцій: 1 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Сироедческая кухня - прекрасний спосіб урізноманітнити повсякденне меню новими блюдами. Пропоную вам спробувати сиродеческую піцу.

опис приготування:

Приготування можна розділити на три етапи: корж, соус і збірка піци. Нижче я розповім докладніше, як приготувати сироедческую піцу. В якості начинки можна використовувати будь-які овочі і зелень на ваш смак. Ще можна додати сирі шампіньйони. Замість лляних насіннячок можна взяти соняшникове насіння або зелену гречку. Тонкий хрусткий корж, горіховий соус і начинка з соковитих свіжих овочів. Блюдо відмінно підійде для легкого перекусу, беріть на замітку!

  • Кабачок— 1 штука
  • лляні насіння— 4-5 Ст. ложок
  • кешью— 50 грам
  • вода— 120 мілілітрів
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • куркума— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • помідори— 1-2 штук
  • Перець болгарський— 1/2 штуки
  • морква— 1/2 штуки
  • шпинат— За смаком
Сироедческая піца - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Сироедческая піца - фото крок 2 Кабачок натріть на крупній тертці. Додати сіль, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин. Потім відіжміть зайву рідину.

Сироедческая піца - фото крок 3 Насіння льону подрібніть в кавомолці. додайте льон, сіль і перець до тертого кабачку. Вимісити до однорідної маси.

Сироедческая піца - фото крок 4 Викладіть масу рівним шаром на пергамент або силіконовий килимок. сформуйте коло. Заздалегідь розділіть ножем піцу на 4 або 6 шматочків. Сушіть корж в духовці або дегідратором 10-12 годин при температурі 40 градусів.

Сироедческая піца - фото крок 5 Горіхи кешью замочіть на пару годин у воді. злийте воду, промийте горіхи. Блендером подрібніть їх разом з водою, лимонним соком, сіллю, перцем і куркумою до однорідного соусу.

Сироедческая піца - фото крок 6 Коли корж висохне, рясно змастіть шматочки соусом з кешью.

Сироедческая піца - фото крок 7 Зверху додайте довільно нарізані овочі і шпинат. Додати сіль, поперчіть за смаком.

Сироедческая піца - фото крок 8 Сиродеческая піца готова, смачного!

Подібні рецепти

Сироедческая аджика

Піца класична рецепт

У міру гостра аджика з сирих овочів в тепловій обробці не потребує. Відмінно зберігається в холодильнику, завдяки корені хрону в складі. опис приготування: Овочі для аджики ретельно миємо, адже вони не будуть піддаватися тепловій обробці. З кореня хрону необхідно зняти частину шкірки. Все скла...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сироедческая халва

Сироедческая халва

Халва - улюблене східне ласощі. Вона смачна і дуже корисна для організму. Чули про рецепт, як приготувати сироедческую халву? Читайте і пробуйте приготувати її самостійно. опис приготування: Домашні ласощі не тільки найсмачніші, але і корисні. Їх без побоювання можна давати дітям, адже в них н...

Сироедческая кабачкова ікра

Сироедческая кабачкова ікра

За смаком дуже навіть схоже на звичайну кабачкову ікру, тільки ця набагато корисніше! Довго не зберігається, тому готуйте безпосередньо до подачі на стіл. опис приготування: Готуватися ікра дуже просто. Всі овочі потрібно вимити і очистити. Складаємо все в комбайн і подрібнюємо. Сироедческая і...

Сироедческая морквина по-корейськи

Сироедческая морквина по-корейськи

приготуємо морквину. Зазвичай я її готую з киплячим маслом, але цей рецепт простіший, зате морква виходить не менш смачна. опис приготування: Таку моркву можна використовувати для приготування салатів, рулетів та інших страв, але і сама морквина - цілком самостійне блюдо. універсальне. моркв...