Рецепт Сироедческій гаспачо

Рецепт Сироедческій гаспачо
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Сироедческій гаспачо — це дуже смачний іспанська традиційний суп зі свіжих овочів. Готується дуже просто і з доступних інгредієнтів, проте виходить неймовірно смачним, корисним і освіжаючим.

опис приготування:

гаспачо — один з моїх найулюбленіших сироедческіх супів. взагалі, я не сироїд, проте деякі сироедческіе страви мені дуже подобаються чисто по смаку, і гаспачо — з їх числа. Ніякої термальною обробки, ніякої тривалої метушні — і дуже смачний, повний вітамінів і здоров'я супчик вже в тарілці. По суті, гаспачо — це перетворений в пюре овочевий салат. Але в приготуванні є деякі хитрощі, якими з вами і ділюся

  • помідори великі— 5 штук
  • Червона цибуля— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • огірок— 2 штуки
  • оцет— 2 чайних ложки
  • сіль, перець— — За смаком
Сироедческій гаспачо - фото крок 1 Спершу хаотичними невеликими шматочками нарізаємо помідори.

Сироедческій гаспачо - фото крок 2 Завантажуємо нарізані помідори в чашу блендера або процесор.

Сироедческій гаспачо - фото крок 3 З огірків знімаємо шкірку.

Сироедческій гаспачо - фото крок 4 Півтора огірка дрібно нарізаємо, половину огірка поки залишаємо.

Сироедческій гаспачо - фото крок 5 Чистимо і нарізаємо невеликими шматочками червону цибулину.

Сироедческій гаспачо - фото крок 6 Подрібнені цибулю і огірки, а також очищені зубчики часнику кладемо в чашу блендера до помідорів.

Сироедческій гаспачо - фото крок 7 Потім додайте до овочів приблизно півтори чашки томатного соку (якщо використовуєте пасту, злегка розведіть її водою).

Сироедческій гаспачо - фото крок 8 Подрібнюємо весь вміст чаші блендера до однорідності.

Сироедческій гаспачо - фото крок 9 Ідеально гладка маса нам не потрібна — навіть якщо в ній будуть залишатися зернятка від помідорів, нічого страшного. головне — рідка консистенція і відсутність великих шматочків овочів.

Сироедческій гаспачо - фото крок 10 Переливаємо вміст чаші блендера в окрему ємність. Туди ж додаємо залишився томатний сік, оцет (наскільки знаю, оцет правилами сироїдіння який суперечить), сіль і перець.

Сироедческій гаспачо - фото крок 11 Подавати можна відразу ж, додавши вже в тарілку трохи дрібно нарізаного огірка і червоної цибулі. Смачного!

Подібні рецепти

Сироедческій фалафель

Гаспачо сироедческій

Сироедческая кухня дуже специфічна, але там є страви, які сподобаються і людям на традиційному харчуванні. Сироедческіх фалафель - одне з них. Він готується з в'ялених томатів, зелений і Горішки. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати сироедческій фалафель. Зелень вибир...

Сироедческій майонез

Сироедческій майонез

Сироедческій майонез можна приготувати з будь-яких горіхів або насіння. Я покажу вам, як зробити його з насіння соняшнику. опис приготування: Для приготування сироедческого майонезу замочіть на пару годин насіння. промийте їх, потім в ступці розітріть з гірчицею, маслом і оцтом до стану соусу....

Сироедческій суп з печериць

Сироедческій суп з печериць

Суп має приємний колір, завдяки зелені в складі. Прекрасна структура і консистенція супу досягається додаванням в нього кабачка. опис приготування: Вимийте і поріжте овочі для супу. Складіть в блендер, додайте сіль, воду і спеції. пюріруйте. Подавайте з зеленню і маслом! печериці— 300 грам К...

Сироедческій торт

Сироедческій торт

Ділюся з вами цікавим і простим рецептом сироедческого торта. Це своєрідна "; солянка" з різних рецептів індійської ведичної кухні. Вийшло дуже смачно, спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт сироедческого торта особисто я просто обожнюю! Я його для себе відкрила випадково: як-то в од...

Сироедческій гарбузовий суп

Сироедческій гарбузовий суп

сонячний, яскравий і корисний гарбузовий суп - це справжня знахідка для любителів сироїдіння. опис приготування: Підготуйте овочі для подрібнення. Складіть все у комбайн, пюріруйте з додаванням води і спецій. суп готовий! гарбуз— 300 грам Болгарський перець— 0,5-1 штуки(червоний або жовтий) ...