Рецепт Сироедческій гаспачо
Сироедческій гаспачо — це дуже смачний іспанська традиційний суп зі свіжих овочів. Готується дуже просто і з доступних інгредієнтів, проте виходить неймовірно смачним, корисним і освіжаючим.
опис приготування:
гаспачо — один з моїх найулюбленіших сироедческіх супів. взагалі, я не сироїд, проте деякі сироедческіе страви мені дуже подобаються чисто по смаку, і гаспачо — з їх числа. Ніякої термальною обробки, ніякої тривалої метушні — і дуже смачний, повний вітамінів і здоров'я супчик вже в тарілці. По суті, гаспачо — це перетворений в пюре овочевий салат. Але в приготуванні є деякі хитрощі, якими з вами і ділюся
- помідори великі— 5 штук
- Червона цибуля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- огірок— 2 штуки
- оцет— 2 чайних ложки
- сіль, перець— — За смаком
Завантажуємо нарізані помідори в чашу блендера або процесор.
З огірків знімаємо шкірку.
Півтора огірка дрібно нарізаємо, половину огірка поки залишаємо.
Чистимо і нарізаємо невеликими шматочками червону цибулину.
Подрібнені цибулю і огірки, а також очищені зубчики часнику кладемо в чашу блендера до помідорів.
Потім додайте до овочів приблизно півтори чашки томатного соку (якщо використовуєте пасту, злегка розведіть її водою).
Подрібнюємо весь вміст чаші блендера до однорідності.
Ідеально гладка маса нам не потрібна — навіть якщо в ній будуть залишатися зернятка від помідорів, нічого страшного. головне — рідка консистенція і відсутність великих шматочків овочів.
Переливаємо вміст чаші блендера в окрему ємність. Туди ж додаємо залишився томатний сік, оцет (наскільки знаю, оцет правилами сироїдіння який суперечить), сіль і перець.
Подавати можна відразу ж, додавши вже в тарілку трохи дрібно нарізаного огірка і червоної цибулі. Смачного!
Подібні рецепти
Гаспачо сироедческій
Сироедческая кухня дуже специфічна, але там є страви, які сподобаються і людям на традиційному харчуванні. Сироедческіх фалафель - одне з них. Він готується з в'ялених томатів, зелений і Горішки. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати сироедческій фалафель. Зелень вибир...
Сироедческій майонез
Сироедческій майонез можна приготувати з будь-яких горіхів або насіння. Я покажу вам, як зробити його з насіння соняшнику. опис приготування: Для приготування сироедческого майонезу замочіть на пару годин насіння. промийте їх, потім в ступці розітріть з гірчицею, маслом і оцтом до стану соусу....
Сироедческій суп з печериць
Суп має приємний колір, завдяки зелені в складі. Прекрасна структура і консистенція супу досягається додаванням в нього кабачка. опис приготування: Вимийте і поріжте овочі для супу. Складіть в блендер, додайте сіль, воду і спеції. пюріруйте. Подавайте з зеленню і маслом! печериці— 300 грам К...
Сироедческій торт
Ділюся з вами цікавим і простим рецептом сироедческого торта. Це своєрідна "; солянка" з різних рецептів індійської ведичної кухні. Вийшло дуже смачно, спробуйте! опис приготування: Цей простий рецепт сироедческого торта особисто я просто обожнюю! Я його для себе відкрила випадково: як-то в од...
Сироедческій гарбузовий суп
сонячний, яскравий і корисний гарбузовий суп - це справжня знахідка для любителів сироїдіння. опис приготування: Підготуйте овочі для подрібнення. Складіть все у комбайн, пюріруйте з додаванням води і спецій. суп готовий! гарбуз— 300 грам Болгарський перець— 0,5-1 штуки(червоний або жовтий) ...