Рецепт Ситні млинці з начинкою
Ситні млинці з начинкою — це досить просте блюдо. Дотримуючись цього рецепта, млинці завжди тонкі, смачні, рівні, красиві і добре підходять для того, щоб наповнювати їх різною начинкою.
опис приготування:
Ситні млинці з начинкою — блюдо небезпечне для фігури, однак такі млинці особливо радують дітей і чоловіків. двох, трьох млинчиків вистачає для того, щоб насититися.
Ситні млинці з начинкою можна подавати під соусом, наприклад, під сметанною або дуже добре млинці поєднуються з кефіром.
До речі, рецепт самих млинців дуже простий і легко запам'ятовується. Рецепт звучить як тактика — 3-2-3. 3-яйця,2-борошна, 3-молока (склянки).
До речі про сіль і цукор. Останній раз вдома не знайшлося цукру, тільки трохи солі. Але млинці все одно вийшли дуже смачними.
Бажаю удачі і приємного апетиту!
- яйця— 3 штуки
- борошно— 2 склянки
- молоко— 3 склянки
- сир— 50 грам
- Куряче філе— 150 грам
- помідор— 0,5 штуки
- ковбаса— 150 грам
чтоб не образовалось в смеси комков или "островков" з борошном.
Теперь жарим блинчики. Каждые три блинчика на сковородку необходимо капать по капельке оливкового или другого масла.
Параллельно подготовим начинку. Замаринованное филе курицы обжарим на среднем огне, постійно помішуючи, до готовності (курка, по суті, швидко готується).
Сир натрем на средней терке, помидоры и колбасу нарежем кубиками.
Возьмем творог, добавим в него зелени, трохи сметани, солі, перца и хорошенько смешаем.
Колбасу также как и курицу можно обжарить (за вашим бажанням). Далее подготовив все ингредиенты и приготовив блинчики, можно переходить к их наполнению начинкой.
С правой стороны блинчика вдоль уложить начинку и накрыть правым краем (только начинку).
Прижать нижними и верхними краями и закрутить.
В тарелочку складывать блинчики завернутым краем вниз.
Подібні рецепти
Сирний суп-пюре з куркою
впевнена, ви не раз пробували рулетики з лаваша, м'ясні і курячі рулетики, може бути, навіть овочеві. А ось хлібні пробували? Сьогодні я пропоную вам приготувати смачні рулетики з хліба з сиром! опис приготування: Такий спосіб приготування рулетиків дуже оригінальний і універсальний. Рулетики ...
Сирні трубочки з гострою начинкою
Універсальна і пікантна закуска, яка підійде для сімейної вечері і святкового столу. розповім, як приготувати сирні трубочки з гострою начинкою. Робиться блюдо швидко, а виходить смачним. опис приготування: Деяким закуска здасться трохи гострої, але це на любителя. Крім гострої начинки, роблю ...
Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарталетки з лимонною начинкою
Рецепт приготування тарталеток з начинкою з кукурудзяного сиропу, цедри і соку лимона, меленого імбиру і панірувальних сухарів. За цим рецептом у вас вийде близько 2 десятків тарталеток. кількість порцій: 12 цукрова пудра— 1/3 склянки сіль— 1/4 чайних ложки крижана вода— 3-4 Ст. ложок кукурудзя...