Рецепт Свинина а-ля пиццайола

Рецепт Свинина а-ля пиццайола
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята.


опис приготування:

Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого сиру ... Мммммм!

  • свинина— 600 грам(antrekot, шия, карбонад або вирізка)
  • цибуля ріпчаста— 1  штук
  • часник— 2 зубчики
  • перець угорський— 1/2 штуки(среднеострие)
  • солодкий перець— 1 штука
  • маслини— 12  штуки
  • каперсами— 1 Чайна ложка
  • помідори— 300 мілілітрів(в с / соку)
  • моцарелла— 150 грам
  • масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • орегано— 1 щіпка
  • цукор— 1 щіпка
  • чорний перець— За смаком
Свинина а-ля пиццайола - фото крок 1 Свинину промийте крижаною водою і добре обсушити. Наріжте на порційні шматки товщиною в 1,5 см.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 2 Розігрійте на сковороді олію, опустіть в нього один роздавлений ножем зубок часнику. Зарум'янений часник викинете, а на сковороду викладіть шматки свинини. Підсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін. Викладіть м'ясо на тарілку, прикрийте фольгою і зберігайте гарячим.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 3 Тонко наріжте цибулю і перець, дрібно порубати часник.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 4 Викладіть овочі в сковороду і підрум'яньте злегка при помішуванні.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 5 Помідори у власному соку подрібніть і вилийте в сковороду до овочах. Присипте цукром і чорним перцем, тушкуйте пару хвилин. Посоліть і зніміть з вогню.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 6 У керамічну форму вилийте частина овочевого соусу, покладіть зверху шматочки свинини. На свинину покладіть маслини, розрізані навпіл, і каперсами.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 7 Залийте м'ясо залишками соусу, накрийте тонкими скибочкам моцарели. Присипте зверху щіпкою орегано.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 8 Запікайте свинину в розігрітій до 200 градусів духовці 5 хвилин, до розплавлення сиру і прогрівання м'яса.

Свинина а-ля пиццайола - фото крок 9 Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Можна на гарнір подати пасту, а можна обмежитися свіжим хлібом. Келих вина дуже рекомендується.

Подібні рецепти

Свинина «ананасове насолоду»

Сосиски в листкового бездріжджового тіста в духовці

Така свинина виходить дуже ніжною і смачною. Поверх м'яса утворюється апетитна сирна скоринка. Ситно і досить просто. обов'язково спробуйте! опис приготування: Щоб насолодитися цим чудовим блюдом вам потрібно зробити всього кілька простих кроків. Відваріть картоплю в «мундирі», очистіть, потрі...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...

Свинина на реберцях в духовці

Свинина на реберцях в духовці

Свинина на реберцях - відмінне блюдо! Витрачений на його приготування час буде з лишком компенсовано чудовими смаковими якостями приготованих реберець! опис приготування: Приготуйте свинину на реберцях в духовці, слідуючи цьому чудовому рецептом! Запечені свинячі реберця можна подавати як в як...