Рецепт Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста.
опис приготування:
Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту і масло, приправити сіллю і перцем. Випікати протягом 15 хвилин, перемішуючи один раз.
Тим часом об'єднати курагу, цибулю-шалот і абрикосовий джем в маленькій мисці, приправити сіллю і перцем.
Викласти свинину на робочій поверхні. використовуючи ніж, зробити кишеню в центрі свинини. Заповнити кишеню абрикосовою сумішшю. Рівномірно обв'язати свинину кухонної мотузкою, щоб закрити кишеню, 3-4 рази. Приправити сіллю і перцем.
Дістати лист для випічки з духовки. Викласти в центрі свинину, відсунувши овочі до країв. випікати від 25 до 30 хвилин. дати постояти 5 хвилин до нарізки і подачі на стіл.
- красного молодого картофеля— 450 грам
- брюссельської капусти— 1 кілограм(розрізаної навпіл )
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- сіль і мелений перець— — За смаком
- Коран— 1/4 склянки
- Luk-salotų— 1 штука
- абрикосового джема— 2 Ст. ложки
- свиняча вирізка— 1 штука
Тим часом об'єднати курагу, цибулю-шалот і абрикосовий джем в маленькій мисці, приправити сіллю і перцем.
Викласти свинину на робочій поверхні. використовуючи ніж, зробити кишеню в центрі свинини. Заповнити кишеню абрикосовою сумішшю. Рівномірно обв'язати свинину кухонної мотузкою, щоб закрити кишеню, 3-4 рази. Приправити сіллю і перцем.
Дістати лист для випічки з духовки. Викласти в центрі свинину, відсунувши овочі до країв. випікати від 25 до 30 хвилин. дати постояти 5 хвилин до нарізки і подачі на стіл.
Подібні рецепти
Кекс з абрикосами
Ця страва прикрасить як святковий стіл, так і звичайний сімейний обід. Готувати його досить просто, хоча і доведеться витратити трохи часу. Свинина з абрикосами виходить м'якою і соковитою. опис приготування: М'ясо свинини ідеально поєднується з солодкими фруктами. Оскільки сезон фруктів в роз...
Свинина, фарширована грибами та сиром
Хочу вам запропонувати дуже вишуканий, але при цьому і простий рецепт свинини, фаршированої грибами та сиром. виходить ароматне, ніжне і ситне блюдо, яке і гостям не соромно подати, і домашнім! опис приготування: Хочу сказати, що така свинина, фарширована грибами та сиром, — блюдо універсально...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина, тушкована з квашеною капустою
Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...
Свинина з капустою
Рецепт приготування свинини з картоплею, цибулею і салатом з капусти. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Добре приправити сіллю і перцем свинину. Смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Прибрати свинину зі сково...