Рецепт Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Рецепт Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста.

опис приготування:

Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту і масло, приправити сіллю і перцем. Випікати протягом 15 хвилин, перемішуючи один раз.

Тим часом об'єднати курагу, цибулю-шалот і абрикосовий джем в маленькій мисці, приправити сіллю і перцем.

Викласти свинину на робочій поверхні. використовуючи ніж, зробити кишеню в центрі свинини. Заповнити кишеню абрикосовою сумішшю. Рівномірно обв'язати свинину кухонної мотузкою, щоб закрити кишеню, 3-4 рази. Приправити сіллю і перцем.

Дістати лист для випічки з духовки. Викласти в центрі свинину, відсунувши овочі до країв. випікати від 25 до 30 хвилин. дати постояти 5 хвилин до нарізки і подачі на стіл.


  • красного молодого картофеля— 450 грам
  • брюссельської капусти— 1 кілограм(розрізаної навпіл )
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • Коран— 1/4 склянки
  • Luk-salotų— 1 штука
  • абрикосового джема— 2 Ст. ложки
  • свиняча вирізка— 1 штука
Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту і масло, приправити сіллю і перцем. Випікати протягом 15 хвилин, перемішуючи один раз.

Тим часом об'єднати курагу, цибулю-шалот і абрикосовий джем в маленькій мисці, приправити сіллю і перцем.

Викласти свинину на робочій поверхні. використовуючи ніж, зробити кишеню в центрі свинини. Заповнити кишеню абрикосовою сумішшю. Рівномірно обв'язати свинину кухонної мотузкою, щоб закрити кишеню, 3-4 рази. Приправити сіллю і перцем.

Дістати лист для випічки з духовки. Викласти в центрі свинину, відсунувши овочі до країв. випікати від 25 до 30 хвилин. дати постояти 5 хвилин до нарізки і подачі на стіл.


Подібні рецепти

Свинина з абрикосами

Кекс з абрикосами

Ця страва прикрасить як святковий стіл, так і звичайний сімейний обід. Готувати його досить просто, хоча і доведеться витратити трохи часу. Свинина з абрикосами виходить м'якою і соковитою. опис приготування: М'ясо свинини ідеально поєднується з солодкими фруктами. Оскільки сезон фруктів в роз...

Свинина, фарширована грибами та сиром

Свинина, фарширована грибами та сиром

Хочу вам запропонувати дуже вишуканий, але при цьому і простий рецепт свинини, фаршированої грибами та сиром. виходить ароматне, ніжне і ситне блюдо, яке і гостям не соромно подати, і домашнім! опис приготування: Хочу сказати, що така свинина, фарширована грибами та сиром, — блюдо універсально...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...

Свинина з капустою

Свинина з капустою

Рецепт приготування свинини з картоплею, цибулею і салатом з капусти. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Добре приправити сіллю і перцем свинину. Смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 3 хвилин з кожного боку. Прибрати свинину зі сково...