Рецепт Свинина на грилі

Рецепт Свинина на грилі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса.

опис приготування:

Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від маринаду і соусу, з яким воно подається. Приготуйте дивно апетитне і корисне блюдо.

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • спеції— 1-2 Ст. ложок(паприка, чилі, цукор, сіль, перець, кмин)
  • цибулина— 1 штука
  • Томатний соус— 100 мілілітрів
  • мисливська сосиска— 1-2 штук(по бажанню)
Свинина на грилі - фото крок 1 1. Для початку необхідно підготувати спеції. В даному варіанті використовується 2 щіпки паприки, сіль і перець за смаком, трохи цукру і кмину, гострий перець чилі.
Рецепт приготування свинини на грилі можна змінити за смаком, використовуючи інші спеції для м'яса.

Свинина на грилі - фото крок 2 2. Кмин і гострий перець краще подрібнити.

Свинина на грилі - фото крок 3 3. Свинячі відбивні вимити і просушити. Спеції з'єднати і ретельно перемішати. Обваляти кожен шматочок м'яса з двох сторін в спеціях. При бажанні можна додати ще сушеної зелень або подрібнений часник.

Свинина на грилі - фото крок 4 4. Відбивні відправити на гриль і обсмажити при високій температурі до появи скоринки (буквально 2-3 хвилини), а потім довести до готовності при більш низькій температурі. Можна використовувати також сковороду-гриль.

Свинина на грилі - фото крок 5 5. Поки готується м'ясо можна зайнятися соусом. Очистити і нарізати невеликими кубиками цибулину. Сосиски або ковбаски нарізати і відправити все на сковороду.

Свинина на грилі - фото крок 6 6. Обсмажити цибулю з ковбасками до золотистого кольору і додати томатний соус. Можна посолити і поперчити соус за смаком. уварити трохи, щоб він був густуватим. Коли свинина на грилі в домашніх умовах буде готова її можна відразу подавати до столу разом з соусом.

Подібні рецепти

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Сьомга на грилі

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорну...

Тигрові креветки на грилі

Тигрові креветки на грилі

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати тигрові креветки на грилі. У підсумку ви отримаєте соковите і в той же час ніжне блюдо, яке можна приготувати і на природі, і в домашніх умовах. опис приготування: Подавати такі креветки рекомендується з соусом "; Тартар" або з кисло-солодким со...

Морський окунь на грилі

Морський окунь на грилі

Сьогодні ми будемо готувати дуже смачне блюдо, яке особливо високо оцінять любителі риби. Морський окунь на грилі — унікальний покроковий рецепт з фото, здатний привести у справжнє захоплення! опис приготування: Щоб приготувати морського окуня на грилі потрібно не дуже багато часу і сил. Для ц...

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Свинячий шашлик на грилі з медом, апельсином і рисом

Рецепт приготування шашлику зі свинини з апельсином, медом і гірчицею. Як гарнір використовується рис з горошком. опис приготування: Розігріти духовку до 100 градусів, помістити деко в духовку. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Додати розморожений горошок і перемішати. Пост...