Рецепт Свинина під кисло-солодким соусом
До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах.
опис приготування:
Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від ваших уподобань. сполучення ананасів, м'яса і пікантного соусу прекрасно доповнить рис на гарнір, але ви можете зробити і будь-який інший. Спробуйте повторити цей рецепт будинку.
- Свинина— 600 грам
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Консервовані ананаси— 200 грам
- часник— 1-2 зубчиків
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- крохмаль— 1 Ст. ложка
- борошно— 1 Ст. ложка
- оцет— 1 Чайна ложка
- цукор— 1 Чайна ложка
- Томатний соус— 2 Ст. ложки
2. На сковороді або в сотейнику розігрійте трохи рослинного масла. очистіть овочі, подрібніть і відправте обсмажити хвилин на 5.
3. Після додайте нарізані консервовані ананаси. Використовувати їх в цей рецепт приготування свинини під кисло-солодким соусом необов'язково, але вони надають особливу родзинку страві.
4. Часник очистіть і пропустіть через прес.
5. Гасіть овочі до м'якості, потім на деякий час перекладіть на тарілку. У сотейник налийте ще трішки масла.
6. Акуратно злийте соєвий соус (він стане в нагоді ще), а м'ясо присипте борошном і крохмалем. Як слід перемішайте. Таким чином, свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах буде неймовірно соковитою.
7. На сильному вогні в сотейнику обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки.
8. Після викладіть овочі. Для приготування соусу з'єднайте цукор, сіль, перець, оцет, томатний соус. Додайте воду і перемішайте.
9. Вылейте соус в сотейник, перемішайте. При необхідності додайте ще воду. Гасіть на середньому вогні до м'якості м'яса. Ось такий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом. Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Оладки з капусти
Свинина в кисло-солодкому соусі - страва китайської кухні. Цю свинину добре подавати з рисом або макаронними виробами. кількість порцій: 3-4 свинячої шийки— 500 грам картопляного крохмалю— 15 грам цукру— 5 грам соєвого соусу— 50 мілілітрів меленого імбиру— 1 Чайна ложка рослинної олії— 40 міліл...
Свинина в кисло-солодкому соусі в мультиварці
Якщо ви фанат китайської кухні і володар мультиварки, то вам обов'язково сподобається цей рецепт. Солодке і солоне відмінно поєднуються в страві, а свинина виходить дуже ніжною і апетитною. опис приготування: Готували курку в кисло-солодкому соусі, а тепер спробуйте приготувати свинину. Свинин...
Свинина в кисло-солодкому соусі
Рецепт приготування свинини в кисло-солодкому соусі. Блюдо готується дуже швидко на сильному вогні. опис приготування: Ця страва готувати зовсім не важко. Готується швидко хвилин за 15-20, на великому вогні. Блюдо може стати прикрасою обіду або вечері. У приготуванні присутні традиції Китаю. В...
Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром
Свинина в кисло-солодкому соусі сподобається не тільки прихильникам китайської кухні. М'ясо виходить неймовірно соковите і смачне, причому приготоване абсолютно без солі. Її замінює соєвий соус. опис приготування: Отже, дивіться, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі! Вибираючи свинин...
Свинина під цибульний-гірчичним соусом
Прекрасний маринад робить м'ясо дуже м'яким і ароматним, а оригінальний соус, з яким воно подається, є особливістю цієї страви. А приготуєте свинину дуже просто і швидко! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати не тільки свинину. Відмінно підійде і яловичий стейк, а також телятина ...