Рецепт Свинина під соусом бешамель

Рецепт Свинина під соусом бешамель
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Соковита м'якоть м'яса з овочами під ніжним вершковим соусом ... від такого блюда ніхто не відмовиться. Рекомендую всім господарочкам на замітку рецепт свинини під соусом бешамель!

опис приготування:

Для приготування свинини під соусом бешамель нам знадобиться хороша свиняча вирізка, соковиті великі помідори, один болгарський перець і середня цибулина. Молоко можна взяти будь-який. За бажанням посипте блюдо тертим сиром.

  • Свинина— 700 грам
  • помідори— 3 штуки
  • перець— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • молоко— 500 мілілітрів
  • Вершкове масло— 70 грам
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • спеції— За смаком
Свинина під соусом бешамель - фото крок 1 робимо соус: розтопіть вершкове масло (50 м). всипте борошно, і ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Прогревайте 2-3 хвилини. Влийте невелику кількість молока, перемішайте, щоб не було грудочок. Потім поступово вливайте маленькою цівкою молоко, постійно помішуючи. Доведіть соус до кипіння, povarite 5 хвилин. Додати сіль, поперчіть, додайте спеції і інші 20 г. вершкового масла.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 2 Ріжемо кільцями помідори і перець, викладаємо на дно форми для запікання або казана.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 3 заливаємо соусом, але не всім, а так, щоб покрило овочі.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 4 Зверху викладаємо нарізану цибулю.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 5 Порізали м'ясо на порційні шматочки, посолити і поперчити. Виклали поверх овочів.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 6 заливаємо соусом. Відправляємо запікатися на півтори години при 180-200 градусах (дивіться по вашій духовці, як вона запікає). Потім посипте тертим сиром в кінці.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 7 ще хвилин 10 запікайте. Можна просто вимкнути духовку, але залишити там блюдо, щоб сир розплавився.

Свинина під соусом бешамель - фото крок 8 Готову свинину під соусом бешамель можете подавати з зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Мусака з соусом «бешамель»

Свинина з овочами під соусом «бешамель»

Якщо хто не знає що таке мусака, хоча таких людей напевно мало, то — це грецька запіканка з овочів і м'яса, я дуже часто її готую, і покажу вам як приготувати мусака з соусом "; Бешамель ";. опис приготування: У порівнянні з гарячою, холодна мусака акуратно ділиться на порції, легко накладаєть...

Свинина під цибульний-гірчичним соусом

Свинина під цибульний-гірчичним соусом

Прекрасний маринад робить м'ясо дуже м'яким і ароматним, а оригінальний соус, з яким воно подається, є особливістю цієї страви. А приготуєте свинину дуже просто і швидко! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати не тільки свинину. Відмінно підійде і яловичий стейк, а також телятина ...

Свинина під соусом в духовці

Свинина під соусом в духовці

Головною "; фішкою" даного блюда є соус з томатів, печериць і спецій. Пікантна заправка прекрасно поєднується зі свинячими відбивними. насичено, смачно і дуже апетитно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування свинини під соусом в духовці. Приготування цієї страви складається ...

Свинина під кисло-солодким соусом

Свинина під кисло-солодким соусом

До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від в...

Свинина під сирною скоринкою

Свинина під сирною скоринкою

Ця страва нагадує м'ясо по-французьки. Тут теж м'ясо запікається під помідорами, цибулею і сиром. Ознайомтеся з рецептом і візьміть на озброєння для меню новорічного столу. опис приготування: Цілком можна використовувати яловичі стейки або телятину замість свинини. В іншому ж точно дотримуйтес...