Рецепт Свинина під соусом в духовці
Головною "; фішкою" даного блюда є соус з томатів, печериць і спецій. Пікантна заправка прекрасно поєднується зі свинячими відбивними. насичено, смачно і дуже апетитно!
опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування свинини під соусом в духовці. Приготування цієї страви складається з двох етапів: 1) запікання свинини і 2) приготування соусу. Якщо вам до душі гостра їжа, сміливо додавайте в блюдо гострий перець чилі, головне - не переборщити. Подібним чином готуються і інші види м'яса: яловичина, телятина, курка. хай щастить!
- свинячі відбивні— 4 штуки
- Масло оливкове— 3-4 Ст. ложок
- чебрець— За смаком
- часник— 1 штука
- Сіль і перець— За смаком
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- печериці— 200 грам
- Томати у власному соку— 400 грам
- цукор— 1 Чайна ложка
Відправляємо відбивні в духовку на 30 хвилин, температура 200 градусів.
приготуємо соус. Розігріваємо в сковороді оливкове масло, викладаємо подрібнену ріпчасту цибулю, печериці та перець. обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
Тепер додаємо томати (разом з соком) і цукор. ретельно перемішуємо, кладемо сіль і перець (якщо потрібно). Тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин до м'якості овочів і загустіння соусу.
Подаємо м'ясо до столу, обов'язково полив зверху томатним соусом з грибами і цибулею. Смачного!
Подібні рецепти
Свинина під вершковим соусом
Прекрасний маринад робить м'ясо дуже м'яким і ароматним, а оригінальний соус, з яким воно подається, є особливістю цієї страви. А приготуєте свинину дуже просто і швидко! опис приготування: Аналогічним чином можна готувати не тільки свинину. Відмінно підійде і яловичий стейк, а також телятина ...
Свинина під кисло-солодким соусом
До будь-якого гарніру в якості основної страви прекрасно підійде ця апетитна і дуже смачна свинина під кисло-солодким соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей простий варіант, як приготувати свинину під кисло-солодким соусом хороший тим, що смак його можна варіювати, в залежності від в...
Свинина під соусом бешамель
Соковита м'якоть м'яса з овочами під ніжним вершковим соусом ... від такого блюда ніхто не відмовиться. Рекомендую всім господарочкам на замітку рецепт свинини під соусом бешамель! опис приготування: Для приготування свинини під соусом бешамель нам знадобиться хороша свиняча вирізка, соковиті ...
Свинина під сирною скоринкою
Ця страва нагадує м'ясо по-французьки. Тут теж м'ясо запікається під помідорами, цибулею і сиром. Ознайомтеся з рецептом і візьміть на озброєння для меню новорічного столу. опис приготування: Цілком можна використовувати яловичі стейки або телятину замість свинини. В іншому ж точно дотримуйтес...
Свинина з грибами під сиром
Рецепт свинини з грибами і сиром — чудове блюдо для новорічного столу. святкова сервіровка, ніжне і соковите м'ясо, чудовий пряний аромат — блюдо відповідає всім критеріям якості. опис приготування: Одне з найулюбленіших святкових страв в нашій родині — це свинина з грибами і сиром. Блюдо дійс...