Рецепт Свинина по-королівськи
не має значення, який у вас намічається свято, адже це чудове блюдо відмінно підійде для будь-якого випадку, ця свинина неймовірно смачна, соковита, ароматна з по-справжньому королівським смаком.
опис приготування:
Я вважаю, що у будь-якій хорошій господині завжди має бути в запасі кілька цікавих і смачних рецептів м'яса для святкового столу, щоб, так би мовити, іноді привносити різноманітність, і сьогодні я хочу додати до вас в скарбничку добрих рецептів цей рецепт приготування свинини по-королівськи. Я, звичайно ж, дуже сумніваюся, що королів коли-небудь пригощали таким блюдом (хоча хтозна), але смак у нього дійсно неймовірний, і думаю, королям б дуже сподобалося це відмінне мяско. Ну ми, звичайно, не королівської крові, але нічим їх не гірше, і теж хочемо смачно і ситно їсти, тому сьогодні ми і приготуємо свинину по-королівськи. А зробити це блюдо дуже просто, та й часу приготування багато не займе, так що приступимо до справи негайно, а мій рецепт свинини по-королівськи з фото допоможе вам без праці впоратися з цим.
- битки свинячі— 2 штуки
- печериці— 5 штук
- яйце— 1 штука
- помідор— 1 штука
- сир твердий— 50 грам
- Цибуля зелена— 2-3 штук
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Koriandr— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Яйце розбиваємо в миску, додаємо сіль і перець за смаком і трохи збиваємо.
У сковороді розігріваємо олію, м'ясо обмакиваем в яйце і відправляємо на сковороду. Смажимо на середньому вогні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Обсмажене м'ясо викладаємо на деко і поливаємо жиром.
Помідор нарізаємо часточками, а печериці ріжемо на тонкі пластинки.
Викладаємо на кожен шматок м'яса нарізані гриби, а потім пару часточок помідора.
Потім посипаємо свинину натертим на дрібній тертці сиром і відправляємо в розігріту до 180-190 градусів духовку приблизно на 20-30 хвилин. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо з будь-яким гарніром на ваш розсуд. Смачного!
Подібні рецепти
Свинина з ананасами
тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...
Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...
Свинина на грилі
Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...