Рецепт Свинина, смажена з цибулею
соковите, смачне і ніжне м'ясо в глазурі ... здається, що отримати таку апетитну глянсову глазур неможливо, але я вам розповім зараз, як приготувати свинину, смажену з цибулею, спробуйте!
опис приготування:
Рекомендую вам спробувати свинину, смажену з цибулею! смачне, соковите і ситне блюдо, яке відразу ж об'єднує в собі і гарнір (Якщо ви, як і я, не станете "; дрібнити" з морквою, нарізавши її великими шматками). До речі, соус, який вийде, підходить і для інших подуктів. Я таким чином часто роблю "; глазуровані" баклажани на гарнір, просто обсмажуючи їх після м'яса. Спробуйте, смачно!
- свинячі відбивні— 4 штуки(з кісточкою)
- Цибуля— 200 грам
- морква— 200 грам
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- чебрець— 2 чайних ложки
- оцет бальзамічний— 2 Ст. ложки
- цукор коричневий— 3 Ст. ложки
- соус вустерширський— 1 Ст. ложка
- бульйон— 1 Склянка
- часник— 2 зубчики
- спеції— За смаком
2. На оливковій олії обсмажити подрібнену цибулю.
3. Когла цибуля стане прозорою, зменшуємо вогонь, додамо оцет, цукор, вустерширський соус, роздавлений часник і бульйон (у мене курячий), доводимо до кипіння. Викладаємо далі м'ясо, додамо чебрець і під кришкою тушкуємо 5 хвилин. Можна туди ж додати моркву і протушкувати все разом 15-20 хвилин.
4. Коли морква стане м'якою, а при уколі з м'яса не буде виділятися рожевий сік — блюдо готово! У мене м'ясо тушкувалось в результаті 25 хвилин на маленькому вогні.
Подібні рецепти
Смажена свинина в мультиварці
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...
Свинина, смажена в клярі
Свинину в клярі навчила готувати моя мама. А тепер за цим рецептом бігають всі подруги. І не дивно - виходить хрусткий, апетитний кляр, а під ним ніжне, соковите м'ясо. пробуйте! опис приготування: До цієї страви відмінно підійдуть овочі, овочеві салати і закуски. Можна також зварити гречану к...
Свинина з яблуками, цибулею і диким рисом
Рецепт приготування смаженої в яблучному соку свинини з шматочками яблук, цибулею і звареним в курячому бульйоні диким рисом з горіхами пекан. опис приготування: Соковита свинина з кисло-солодким присмаком яблук і незвичайним гарніром урізноманітнює ваш вечеря. оливкового масла— 3 Ст. ложки ...
Свинина, тушкована з зеленою цибулею
Влітку на гаряче відмінно йдуть всілякі рагу з овочів з м'ясом. Це смачно і ситно. Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з зеленою цибулею, в скороварке. Це просто і апетитно. опис приготування: Це не самий звичний спосіб приготування рагу, адже процес довгий. Але результат вартий оч...
Свинина з яблуками і цибулею
Рецепт приготування свинячої вирізки з обсмаженими в маслі яблуками і цибулею-пореєм. опис приготування: нагріти духовку, змастити 1 столовою ложкою олії лист для випічки. викласти свинину, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 14 хвилин. Викласти на блюдо, накрити алюмінієвою фольгою і...