Рецепт Свинина тушкована

Рецепт Свинина тушкована
Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування свинини в китайському стилі.

кількість порцій: 2
  • нежирної свинини— 500 грам
  • стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина)
  • корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий)
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • меленої кориці— 1 Чайна ложка
  • сухого червоного вина— 2 Ст. ложки
  • соєвого соусу— 4 Ст. ложки
  • крохмалю— 1 Ст. ложка
  • рослинна олія— 1 мілілітр(для обсмажування)
  • сіль— 1 штука
  • цукіні— 1 штука(для гарніру)
  • яйце— 1 штука(для гарніру)
  • насіння кунжуту— 100 грам(для гарніру)
  • крохмалю— 4 Ст. ложки(для гарніру)
  • соєвого соусу— 2 Ст. ложки(для гарніру)
Свинина тушкована - фото крок 1 Лук-порей промити, білу частину нашаткувати
дрібним кубиком. Очистити корінь імбиру, нарізати.
М'ясо порізати кубиками (3×3 см).

Свинина тушкована - фото крок 2 Нагріти в каструлі трохи рослинного масла, додати цукор. Готувати протягом 2 хвилин, помішуючи, поки цукор не придбає коричневий колір. Додати цибулю-порей, імбир,
корицю і сіль. Потім викласти м'ясо
і обсмажувати хвилин 5 на сильному вогні, постійно
перевертаючи шматочки. соус
повинен покривати м'ясо з усіх боків.

Свинина тушкована - фото крок 3 Додаємо соєвий соус і вино. Залити таку кількість води, щоб м'ясо було повністю
покрито. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Готувати протягом 25-30 хв.

Свинина тушкована - фото крок 4 Розвести крохмаль в 2 столових ложках кип'яченої води. Додати до м'яса, щоб додати соусу густої формат. Перемішати і відразу ж прибрати з вогню.

Свинина тушкована - фото крок 5 Як гарнір до цього блюда
можна подати відварний білий рис і цукіні, смажені в кунжуті. промити цукіні, висушити, нарізати кружальцями завтовшки в 1 см. Яйце збити з соєвим соусом.
Кунжут насипати в плоску тарілку.

Свинина тушкована - фото крок 6 Кожен гурток обваляти в крохмалі,
змочити його яйцем, обкачати в кунжуті. Так само підготувати залишилися
кола цукіні. Нагріти в сковороді рослинне масло і обсмажувати в ньому кола
tsukkini більш 1 хвилині на кожну сторону.
свинину, цукіні і рис подати
в різних мисках.

Подібні рецепти

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Варення з кульбаб з квітками

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці

Дуже простий рецепт свинини з овочами, тушкованою в мультиварці, — для вас! Виходить соковите і ароматне доповнення до вашого гарніру, а вечерю відразу починає грати новими фарбами! Спробуйте! опис приготування: Така свинина з овочами, тушкована в мультиварці в домашніх умовах, виходить неймов...

Свинина, тушкована з вином

Свинина, тушкована з вином

Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником. опис приготування: Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити ...