Рецепт Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Рецепт Свинина, тушкована із зеленою квасолею
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Це простий рецепт гарячого страви для повсякденного обіду або вечері. подивіться, як приготувати свинину, тушковану із зеленою квасолею. Це м'ясо з гарніром також можна доповнити рисом або картоплею.

опис приготування:

Блюдо готується дуже просто, але зверніть увагу: я готую квасолю всього пару хвилин, щоб вона залишилася хрусткою. Якщо вам це не подобається, то протушкувати її довше, поки не стане м'якою.

Такої кількості інгредієнтів вистачає приблизно на 6 порцій.

  • свиняча вирізка— 250 грам
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • орегано— 1 Ст. ложка(свіжий або сушений)
  • Вино біле сухе— 300 мілілітрів
  • квасоля зелена— 900 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • часник— 2 зубчики
Свинина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти: цибуля і часник подрібніть, свинину поріжте невеликими кубиками, квасоля вимийте, просушіть і наріжте шматочками.

Свинина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 2 На рослинному маслі обсмажте м'ясо до золотистої скоринки.

Свинина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 3 Приберіть свинину і в цьому ж сотейнику обсмажити цибулю з часником до золотистого.

Свинина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 4 Надішліть в сотейник орегано, м'ясо, сіль перець і вино, доведіть до кипіння. долийте води, щоб рідина покривала м'ясо, і тушкувати, поки свинина не стане ділитися на волокна.

Свинина, тушкована із зеленою квасолею - фото крок 5 Додайте зелену квасолю і тушкуйте, щоб вона стала трохи м'якою. Додайте спецій до смаку і подавайте блюдо до столу.

Подібні рецепти

Свинина, тушкована з зеленою цибулею

Свинина з зеленою квасолею

Влітку на гаряче відмінно йдуть всілякі рагу з овочів з м'ясом. Це смачно і ситно. Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з зеленою цибулею, в скороварке. Це просто і апетитно. опис приготування: Це не самий звичний спосіб приготування рагу, адже процес довгий. Але результат вартий оч...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Свинина, тушкована з квашеною капустою

Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...