Рецепт Свинина, тушкована в вершках

Рецепт Свинина, тушкована в вершках
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Для всіх тих, хто любить, щоб м'ясо було ніжним і прямо танула в роті, розповім, як приготувати свинину, тушковану в вершках! Виходить святкове смачне і соковите блюдо, яке сподобається всім!

опис приготування:

Хочу вам запропонувати дуже приємний і простий рецепт свинини, тушкованої в вершках. Виходить неймовірно м'яке, ніжне і соковите м'ясо з легкосй кислинкою. словом, це блюдо для справжніх гурманів! Рекомендую всім спробувати цей чудовий рецепт для того, щоб порадувати гостей на свята. Воно виглядає святково і однаково смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді.

  • вирізка свиняча— 2 кілограма
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • вершки— 2 склянки(густі і жирні)
  • молоко— 2 склянки
  • лимон— 1 штука
  • зелень— 0.3 пучка(рекомендую базилік і шавлія)
  • спеції— За смаком
Свинина, тушкована в вершках - фото крок 1 1. Змішаємо розм'якшене вершкове масло, оливкова олія, сік і цедру лимона, а також спеції. Цією сумішшю натираємо м'ясо, і нехай хоча б годину постоїть при кімнатній температурі.

Свинина, тушкована в вершках - фото крок 2 2. Відправимо м'ясо запікатися на 20 хвилин при 200 градусах, а тим часом змішаємо між собою молоко, вершки і спеції. Сюди ж - зелень, але трохи залиште для прикраси.

Свинина, тушкована в вершках - фото крок 3 3. дістаємо м'ясо, заливаємо цим соусом, і на півтори години під кришкою відправимо гаситися. Температуру зменшимо до 180 градусів.

Свинина, тушкована в вершках - фото крок 4 4. Періодично м'ясо перевертайте або поливайте соусом, щоб воно не вийшло зверху сухим. Через зазначений час перевіримо на готовність: якщо при уколі сік виділяється рожевий, треба гасити ще. Якщо немає - можна діставати м'ясо!

Свинина, тушкована в вершках - фото крок 5 5. трохи охолоджуємо, нарізаємо і подаємо! Смачного!

Подібні рецепти

Свинина в вершках з кореневим селерою

Індичка, тушкована в вершках

Пісна свинина - відмінна можливість приготувати страву швидко і без особливого клопоту. А добавка кореневого селери і прянощів зробить смак страви багатшим і яскравішим. опис приготування: Корінь селери не тільки ароматний, malokalorien багатих kletchatkoy. Він ще і є самим справжнім джерелом...

Свинина в вершках

Свинина в вершках

Для любителів м'ясних страв пропоную відмінний рецепт приготування свинини в вершках з гірчичним соусом. пікантний, насичений смак м'яса в поєднанні з улюбленим гарніром — ідеальний варіант для вечері. опис приготування: Завдяки цим рецептом, кожен бажаючий дізнається, як зробити свинину в вер...

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...