Рецепт Свинина, тушкована з вершками
Смачна свинина з грибами і вершками готується в духовці під шаром тертого сиру. Блюдо дуже смачне і надзвичайно поживне. Готується швидко і не вимагає особливих кулінарних здібностей.
опис приготування:
Для того щоб приготувати смачну свинину з вершками, потрібні такі продукти: свинина, печериці, сир. Для соусу використовуються вершки, молоко, вино і спеції. Блюдо готується дуже легко і швидко. Просочена запахом грибів, в поєднанні з вершками під шаром сиру, свинина стає незвично живильним і ароматним блюдом. Може бути використано для сімейної вечері або в якості основного блюда при зустрічі гостей.
дивіться, як приготувати свинину, тушковану з вершками.
- печериці— 300 грам
- цибулина— 1 штука
- м'ясо свинини— 600 грам
- молоко— 125 мілілітрів
- вода— 125 мілілітрів
- вершки— 200 мілілітрів
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- сир— За смаком
- зелень— 25 грам
- Лимонний сік— 1 Чайна ложка
- Біле сухе вино— 1 Ст. ложка
- борошно— 2 Ст. ложки
2. Очистіть цибулю від лушпиння. поріжте дрібно. Обсмажте до прозорого кольору. поріжте гриби. Додайте їх в сковороду до цибулі. перемішайте, прожарьте 5 хвилин. Приправити сіллю і poperčite. Приступите до приготування соусу. У каструлю покладіть вершкове масло, розігрійте його. всипте борошно, перемішайте. влийте воду, перемішайте. Влийте молоко і вершки. перемішайте, доведіть до кипіння.
3. Прокип'ятіть на невеликому вогні 5 хвилин. помийте зелень, подрібніть, додайте в соус сік лимона, вино. всипте спеції, сіль, цукор. добре перемішайте. Приготуйте форму під випічку, змастіть жиром. викладіть м'ясо, зверху покладіть гриби.
4. Зверху грибів укладіть тертий на крупній тертці сир. Зверху залийте соусом. Гасіть свинину в духовці, прогретой до 200 градусів. готуйте від 25 до 40 хвилин, дивіться за обставинами.
5. Перевірити готовність страви можна за допомогою вилки. Ось і всі секрети, як приготувати свинину, тушковану з вершками.
Подібні рецепти
Пиріг з вишні (дуже легкий рецепт)
розповім вам, як приготувати свинину з вершками в духовці. Спробуйте обов'язково — це смачне, ситне і дуже ніжне блюдо, яке найкращим чином передасть вашу любов до своїх близьких. оцінять всі! опис приготування: Цей рецепт приготування свинини з вершками в духовці — для вас! смачно, ніжно і ду...
Свинина тушкована
Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...
Свинина, тушкована з сушеними грибами
У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...
Свинина, тушкована з квашеною капустою
Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...
Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі
Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...