Рецепт Свинина, тушкована з вином
Хочете зробити неймовірно ніжне, ароматне і приголомшливо апетитне м'ясо на обід або вечерю? Придивіться тоді до цього класному варіанту, як приготувати свинину, тушковану з вином і часником.
опис приготування:
Це досить просте блюдо, яке, слідуючи покроковим рекомендаціям, під силу повторити навіть абсолютному новачкові на кухні. Використовувати можна не тільки відбивні, м'ясо може бути нарізано невеликими кубиками, наприклад. В такому випадку соус краще зробити спочатку на окремій сковороді, а після перелити до свинини. Не бійтеся такої великої кількості часнику, блюдо виходить ароматним і в міру пікантним.
- свинячі відбивні— 6 штук
- Рослинна олія— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 2 чайних ложки
- Сіль і перець— За смаком
- Червоне сухе вино— 1 Склянка
- бульйон— 1/2 склянки
- Бальзамічний оцет— 1 Чайна ложка
- часник— 15-20 зубчиків
2. На сковороді розігрійте рослинну і вершкове масло. викладіть відбивні.
3. На сильному вогні обсмажте їх з двох сторін до рум'яної, а після зніміть і перекладіть на тарілку.
4. вогонь зменшіть, викладіть очищений часник. Obzharyte моменти 3, помішуючи.
5. Влийте на сковороду вино і доведіть до кипіння.
6. Викладіть назад м'ясо.
7. додайте бульйон. Залиште гаситися на середньому вогні.
8. Додайте бальзамик і тушкуйте на середньому вогні хвилин 10-15 до готовності.
9. Подавайте блюдо до столу з будь-яким гарніром або овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Свинина зі сливовим вином
Для урочистого обіду або вечері я хочу запропонувати вам цей рецепт. У ньому розказано, як приготувати свинину з вином. Нам знадобиться хороший шматочок свинячої вирізки і біле сухе вино. опис приготування: Ця страва готується всього близько півгодини, але в підсумку у вас вийде неймовірно аро...
Свинина тушкована
Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...
Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі
Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...
Свинина, тушкована з сушеними грибами
У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...
Свинина, тушкована з квашеною капустою
Зимова страва для тих, хто любить квашену капусту. Відмінний ситний обід або вечерю можна приготувати з свинини і квашеної капусти. Блюдо цілком самостійне, але до нього можна подати відварну картоплю. опис приготування: Найчастіше ми використовуємо квашену капусту для приготування салатів або...