Рецепт Свинина в чавунці в духовці

Рецепт Свинина в чавунці в духовці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 20 хв.
Свинина, приготована таким способом, виходить незвичайно ніжною, просто тане в роті. соковите, ароматне і дуже смачна страва припаде до душі не тільки рідним, але і вашим гостям. вперед готувати!

опис приготування:

Рецепт приготування свинини в чавунці в духовці мені дістався від мами, вона дуже смачно готувала це блюдо. Готую його не часто, дуже багато часу сама приготування займає, так що доводиться пускати слинки, поки чекаю. Але сам підсумковий результат — вдячні рідні, захоплені друзі і шалено смачна свинина — варті того, щоб почекати. Як приготувати свинину в чавунці в духовці, я описав нижче. Готуйте і дивуйте свою сім'ю!

  • свинячі рябчики— 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 4 штуки
  • морква— 4 штуки
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Чорний перець горошком— 10-15 штук
  • Запашний перець— 10-15 штук
  • Суміш спецій для м'яса— 1 Чайна ложка
  • кмин— 1 Чайна ложка(зіра)
  • чорнослив— 20 штук
  • Червоний перець гострий— 1 щіпка(за смаком)
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
Свинина в чавунці в духовці - фото крок 1 Насамперед займемося приправою, в ступці розтираємо кумін, перець духмяний і чорний, додаємо суміш перців і червоний. Добре все перемішуємо.

Свинина в чавунці в духовці - фото крок 2 Часник чистимо і нарізаємо на смужки, шматочки — кому як подобається, шпігуем "; рябчиків ";. Натираємо з усіх боків спеціями.

Свинина в чавунці в духовці - фото крок 3 Треба трохи розгорнути "; рябчик" і нафарширувати чорносливом — по 2 штучки. Потім завернути назад.

Свинина в чавунці в духовці - фото крок 4 Чистимо і нарізаємо не надто дрібними півкільцями моркву і ріпчасту цибулю.

Свинина в чавунці в духовці - фото крок 5 Тепер треба все скласти в казанок, стінки якого змажемо рослинним маслом. Складати "; рябчиків" будемо на подушку з половини овочів, чорносливу та спецій, накриємо іншими овочами, посипаємо спеціями.

Свинина в чавунці в духовці - фото крок 6 Додаємо десь склянку води в казанок, накриваємо кришкою, відправляємо в духовку спочатку на 45 хвилин (температура 200 градусів), а потім температуру зменшуємо до 170 і залишаємо на 2 години з хвостиком.

Подібні рецепти

Свинина на кістці в духовці

Баранина в чавунці в духовці

Хто вже стикався з приготування м'яса за схожим рецептом знає, що в результаті воно може вийти жорстким. Щоб цього не сталося, потрібно знати деякі секрети маринування. опис приготування: Якщо хочете насолодитися вишуканим смаком м'яса, то раджу приготувати свинину на кістці в духовці в домашн...

Свинина на реберцях в духовці

Свинина на реберцях в духовці

Свинина на реберцях - відмінне блюдо! Витрачений на його приготування час буде з лишком компенсовано чудовими смаковими якостями приготованих реберець! опис приготування: Приготуйте свинину на реберцях в духовці, слідуючи цьому чудовому рецептом! Запечені свинячі реберця можна подавати як в як...

Свинина під соусом в духовці

Свинина під соусом в духовці

Головною "; фішкою" даного блюда є соус з томатів, печериць і спецій. Пікантна заправка прекрасно поєднується зі свинячими відбивними. насичено, смачно і дуже апетитно! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування свинини під соусом в духовці. Приготування цієї страви складається ...

Свинина з ананасами в духовці

Свинина з ананасами в духовці

Свинина з ананасами в духовці - це незрівнянне на смак і дуже просте в приготуванні блюдо. Якщо ви хочете подати щось смачне, але нехитре до столу, то цей варіант буде просто ідеальним. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати свинину з ананасами в духовці, то прочитайте цей ре...

Свинина в духовці

Свинина в духовці

До вашої уваги — простий, але дуже ефективний рецепт свинини в духовці. За допомогою цього рецепта ви без зусиль приготуєте гарячу страву, яке можна сміливо ставити навіть на святковий стіл. опис приготування: Ділюся простим рецептом приготування свинини в духовці. Коли немає часу на приготува...