Рецепт Свинина в фользі

Рецепт Свинина в фользі
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 50 хв.
Літо вже закінчується, але все ще є можливість виїхати на природу на пікнік. Для такого випадку я розповім, як приготувати свинину у фользі. Кишеньку з фольги будемо запікати на грилі.

опис приготування:

Мені здається, що це ідеальний варіант страви для приготування на природі, адже ви відразу отримаєте м'ясо з овочевим гарніром.

Якщо хочете, то можете додати до овочів свої улюблені сушені трави, наприклад, базилік або чебрець.

  • свиняча вирізка— 400 грам
  • Картопля— 500 грам
  • Міні-морковь— 120 грам
  • Квасоля зелена стручкова— 120 грам
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • сіль часникова— 1 Чайна ложка
  • кмин— 0,5 чайних ложки
  • сіль, перець— За смаком
Свинина в фользі - фото крок 1 Шматочки свинячої вирізки промийте, обсушити, викладіть на фольгу і присипте сіллю і перцем.

Свинина в фользі - фото крок 2 Картопля промийте гарненько і наріжте кружальцями або тонкими часточками, змішайте всі овочі з маслом, кмином і часниковою сіллю, викладіть до м'яса.

Свинина в фользі - фото крок 3 Загорніть щільно конвертик з фольги і викладіть на розігрітий гриль.

Свинина в фользі - фото крок 4 готуйте страву, перевертаючи, 35 хвилин. Потім розгорніть фольгу і проткніть м'ясо. Якщо пішов прозорий сік, то все готово.

Свинина в фользі - фото крок 5 подавайте гарячим.

Подібні рецепти

Свинина в фользі в духовці

Морквяно-рисова запіканка

Якщо у вас намічається святкове застілля, ви зобов'язані знати, як приготувати свинину у фользі в духовці. Блюдо виходить дуже ситним, адже запікаються цільні шматки добірної свинини. Дуже смачно! опис приготування: Свинина, запечена таким чином, виходить дуже хорошою і смачною. Попередньо обо...

Свинина, запечена в фользі

Свинина, запечена в фользі

Свинина в фользі готується дуже просто, її можна подати як в будні, так і в свята. До запеченої свинини добре подавати червоне вино. кількість порцій: 5-7 свинячої вирізки— 1 кілограм твердого сиру— 100 грам сметани— 150 мілілітрів сіль і перець— За смаком часнику— 2 зубчики 1. Промити сви...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Свиняча вирізка, запечена в фользі

Свиняча вирізка, запечена в фользі

Смачна свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, виходить такий саме з даного рецептом. Більш того, цей рецепт доказ того, що приготувати смачну свинину можна швидко. опис приготування: свиняча вирізка, запечена в фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант в якості закуски на св...

Свинячі реберця в фользі

Свинячі реберця в фользі

Свинячі реберця в фользі, це якраз те блюдо, про яке говорять "; Пальчики оближеш!& Quot;. робиться елементарно, а викликає захват і похвали. соковите, ніжне м'ясо тане в роті. Ось вам рецепт, пробуйте! опис приготування: Приготування свинячих реберець в фользі не займе у вас багато часу, хоч ...